Äntligen! De har varit en tuff tid, en längre tuff tid. Men nu, nu vänder de!😀

Men nej, de är långt ifrån solklart.
Men de ska bli!

Sen sist, har de fortsatt vara turbulent, men de sägs ju, att man måste hela vägen ner innan man kan ställa sig upp igen. Envis som man är, så har man väll försökt att hitta lösningar, gett lite för mycket, tagit emot en hel del, tillslut brast de! Rejält!

Det känns som om att dom "få" motgångar, jag är lite smått medveten om som kommer att komma, är inte värre än en klackspark!

Samtidigt, fast att de bara är i början av tunneln, så känner jag redan dom nya erfarenheterna..
jag har aldrig gråtit så mycket, så ofta och varsomhelst innan.. och det sköna är att tillskillnad från förr, är att jag inte bryr mig om det ett dugg!
De brast fullständigt på de senaste jobbet..krokodiltårar, ångest, hela paketet..
Hade de varit förr, så hade jag skämts, länge och väl om jag hade "bölat" på jobb. Ännu mer skamsen hade jag blivit över att brista så hårt.. För som jag sagt innan..gråtit har jag för de mesta gjort för mig själv, i min ensamhet..

Men som sagt, idag, haha jag bjuder på de!😉

Sen lika väl som jag gråtit, har jag kunnat bli så fruktansvärt arg, riktigt djäkla arg!
För.. Inget! Saker som jag i vanliga fall inte hade "rört mig ryggen"..
Haha de, däremot, de är väll lite pinsamt! x')
Jag har varit ett monster..

Stackars familjen!😳 Men än en gång..som citaten lyder..-"dom som står en närmast, de är dom man agar mest".
Nej, jag har inte "agat" någon bokstavligt talat!Men jag har skällt, varit ironisk, sarkastisk liksom exploderat..😳

Herregud!😳😂
Ja, de skäms jag för!

Har fortfarande lite för lätt för att surna till.. Men de är mycket bättre!😇
Jag behöver liksom inte gå i taket, bara för att de satans-djäkla dasspappret bara går att få i en ruta i taget! Ja..ni ser..sååå illa har de varit..eller som när grannen bara skulle vara snäll och behjälplig med att dirigera mig, när jag skulle backa bilen till släpet, så att de bara va att hoppa ur och koppla på fanskapet, blev för mycket, så att jag valde att bara strunta i släpet och dra! SKITARG! Grusvägen bara dammade efter min framfart..😳
Eller när jag blev vansinnig över att kaffet va så varmt att muggen blev för varm att hålla!😁😳 Det resulterade i att en nyupphälld kaffe hamnade i slasken och muggen åkte därefter!
Hm..sen kommer samvetet..efter ilskan..

Ja, som sagt, tufft, de har det varit!

Men nu.. Nu kommer ljuset! Jag ser de, solen är på väg upp! Denna resan kommer också bli hård, men av en annan karaktär. Jag ser fram emot de, jag ska kämpa!

Vi hörs, snart igen.😊

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Så kass på de här med att blogga.. Uppenbarligen.
Å andra sidan så är ju skrivandet bara för mig själv..så vad gör de?!

Man kanske inte ska blogga?
Skriva någon form av "dagbok" i form av worddokument istället?
Det blir som på yngre dagar, privat och bakom lås och bom (även om dom låsen var hur lätta som helst att dyrka upp med hjälp av en hårnål.)!
Till viss del gör ju skrivandet sin nytta..både nu och senare.

Stor anledning till tystnaden nu, är egentligen för att jag fortfarande är i en svacka..
Och jag vet inte riktigt vart jag ska sätta gränsen på vad man törs skriva ut så här publikt egentligen.
Ena sidan av mig säger: -Skit samma! Det här är sanningen, det här händer nu!
Andra sidan av mig säger: -Nej, de är inte ok, du är vanligtvis så duktig på att hålla skiten för dig själv, så gör de nu också!

Sen ställer jag ju motfrågor till mina funderingar..
Är det inte dags att kliva ur skalet? Att våga vara du och visa vem du är? Vad du går igenom och inte? De var ju de syftet med bloggen ifrån början va..att skriva om vägen till mina mål.

Om skrivande är öppet, så kan man även få svar, från de som inte sitter i "boxen".. Vilket kan vara nyttigt(synvinklar utifrån)
Om inget annat..tankeställaren av ett så privat inlägg så öppet kanske ger den där "sparken i arslet" så att man "tar sig i kragen".

Man "kör" lätt fast..speciellt om man inte ventilerar..sägs de...är de så? Antagligen,

Likes

Comments

Planera, packa, lösa, jag och min lilla prinsessa ska flytta!
Efter mycket tänkande, många om och men, så kom jag fram till att de blir den bästa lösningen. Vi flyttar hem till familjen.
För att reda ut allt som varit och kunna ta tag i allt, för att vi tillslut ska kunna nå målet, så får startgropen äga rum uppåt landet.
De kommer bli en del flackande fram-å-tbx mellan Skåne och Värmland för jobb och annat som står i planeringen.
Men de är å andra sidan något jag ser fram emot. :)

För..Malmö i mitt hjärta❤️

Vi flyttar nu till helgen!


Likes

Comments

och chansade! ;)
Det blev mandelformade naglar! :)
Om jag behöver tillägga de, -så blev jag sjukt nöjd! :D

Likes

Comments

Raka, lätt rundade, rundade, mandelformade, imorgon är de dags för månadens nagelputs.

Jag har under lite mer än två år haft raka ev med lite lätt rundade hörn. Förra gången valde jag att testa rundade naglar. Känslan av hur dom kändes i praktiken och känslan av hur dom såg ut, var lite speciell i början.
Jag var först inne på att testa mandelformade naglar, men blev av nagelteknologen rekommenderad att jag skulle testa rundade först och isåfall fila naglarna till just mandelformade kommande sittning.

Så nu är frågan..ska jag "våga" prova? Skulle jag inte vara nöjd, så är de ju bara att fila dom raka igen.. Visst, naglarna blir ju jätte korta till en början igen och mina växer ju som ogräs.. Så jag borde ju bara ta och chansa utan att tveka..

De andra frågorna är ju dock.. Kommer jag trivas? Kommer jag tycka att de blir lika fint/snyggt på mig själv, som på andra?
Likes

Comments

Alltså, jag trivs som fisken i vattnet, när jag jobbar inom detta! <3

98% av gångerna så är det trevligt, man träffar så mycket människor, mest trevliga, glada människor, människor som gör att jag älskar detta jobbet även när man kör arbetspass som börjar 09:00 och slutar vid 23:00, jag skulle lätt kunna göra de dagligen!

Den skönaste känslan är att man liksom blir en i gänget, en i "loppet", "loppet" som måste klicka hela vägen runt, for att bli lyckat. Alla delar är planerade och har sin plats, ett sånt fantastiskt samarbete och ansvar, som funkar och måste funka, för det alltid lyckade resultatet.
Ibland blir de stressigt, ibland behöver man komma på snabba och bra lösningar, ibland är det tufft, jag älskar variationen! Att man jobbar helhjärtat med både kropp och knopp! :)

Likes

Comments

Ja, då är jag tillbaka i Skåne igen. Efter ex antal mil (56) och tillhörande timmar nötandes i bilsätet bakom ratten, så var jag framme i måndags kväll.

Har under veckan inte hunnit göra allt jag skulle, men händelserikt har de ju ändå varit.. ;)

Som i onsdags för att nämna ett exempel..
Vi var på skallgång, vi letade efter en väns vovve som hade kommit bort ute på landet efter en koppelolycka där kopplet gått av och ett "därhärspåretluktarsågott" såpass gott, att lilla vovven inte kunde motstå att följa de och helt plötsligt tappa bort allt vad omvärld är.

Ca 15 personer var vi ute i skogen och letade,
letande som dock snabbt fick upphöra efter några timmar, då vi i skymningen fick sällskap av.....VILDSVIN!!
Dessa tyckte att vi uppenbarligen inkräktade på deras territorium!

Smidiga som en ninjas tog vi oss ut ur skogen, över stock och sten, kubbar, fällda träd, ris, grenar, taggbuskar, gyttjehålor och lera för att tillslut kunna sätta oss trygghet. Alla lyckades ta sig ut ur skogen, förutom två man som fick avnjuta utsikten ifrån de högre höjderna uppe ifrån varsitt träd i över 1,5h..

De är imponerande, hur fort man helt plötsligt blir som en proffsig atlet! ;)

Denna händelsen slutade tillslut lyckligt, då lilla voffsan efter ytterligare ett dygn på fri fot äntligen finns i sin husses famn igen! :) <3Likes

Comments

bråkat med mig själv i mina tankar, om hur jag nu ska göra...stanna kvar i Skåne eller flytta uppåt igen..och som det ser ut just nu..så står ställningen till som så att det mest säkert blir uppåt igen.

Först nu står jag lite i "fred" med mig själv om saken.. Efter en tids grubblande, med inslag av kraftig sömnlöshet, tårar och "vet-i-f*n" allt.

Samtidigt som jag jobbar med andra "trasiga" sidor hos mig själv..och som jag kommer att få jobba på, länge och väl. Sidan som handlar om tillit i relationer...på både vänskapsnivå och pojkvänsnivå.

-Yep! I am pretty fu**ed up!

Har valt att låta bli att skriva under dessa dagar..då jag tycker att vissa saker publicerar man bara inte så här rakt ut..


Redan nu, att publicera detta så här öppet, är lite väl, kan jag tycka. Men jag valde att börja blogga igen av olika anledningar, en av anledningarna är för att få skriva av mig till viss del. Både när de går bra och mindre bra.

Att visa vem jag är, gör jag inte om jag bara skriver om dom ljusa stunderna i livet kombinerat med shopping och bullbak! ;)

Likes

Comments

I två år har jag jobbat med detta, security på konserter, festivaler och andra evenemang så som colour run, min stora dag, big slap mfl. :)

Ett socialt och givande, men tufft jobb. Långa pass, inne och utomhus, dag som natt, allt ifrån 4-18h pass.

Jobben börjar trilla in igen nu efter jul och nyår, försten ut blir mello, sen har vi sweden rock och för att inte glömma sommarrocken. Fler hoppas vi på att det blir. :)

Vad jag har för arbetsuppgifter? Ja, allt ifrån att vakta parkeringar, backstage-gater/områden, till att stå i entrén för att kolla biljetter, köra visitering osv.

Det blir liksom lite nytta med nöje :)

Jag jobbar ihop med ett underbart sammansvetsat gäng, får se och höra olika artister live, träffa massor med trevliga människor och vara med om massor av andra (mest) roligheter. :) 

Likes

Comments