Header

Har varit ur mitt blogg-game så länge nu att jag helt missat alla bra bloggar som ligger uppe på "bloggtoppen" här på nouw. Trillade in på Fanny Nilssons blogg igår och tyckte den var sååå fin att jag kände mig tvungen att tipsa om den till er också! Sån himla söt tjej och framförallt SÅ duktig på att fota!!! Vill ni känna lite resa-iväg-och-aldrig-komma-tillbaka-sug (guilty) så gå in och kika, lovar er att ni kommer vilja packa eran rygga redan imon.

Här kommer lite av hennes vackra bilder (hoppas det var okej att jag la upp dem här Fanny!)

Likes

Comments

Godmorgon godingarna. Längesen man skrev ett godmorgon-inlägg nu, har saknat det lite får jag erkänna!!!

Idag är det faktiskt en lite speciell dag, min bästis fyller nämligen 20 idag... Ska inte göra för mycket fuss om det i detta inlägget, hon får ett helt eget ikväll ;). Stänger på jobbet idag men ikväll ska jag, Linus och birthday kiddooo äta gott och sen gå på bio.

Talk to you later babes.

Likes

Comments

Jag gick runt och suktade i nästan ett år efter ett par Adidas superstar's men kunde aldrig bestämma mig för vilken färg jag villa ha, TILLS jag gick in och provade att "customize" mina egna och ojojoj va beslutet inte blev enklare efter att jag hittade den guldgruvan. Men looooord vad nöjd jag blev efter allt velande. Kändes mycket roligare att punga upp så mycket pengar när man visste att man var helt och hållet nöjd (plus lite unik hehe;P). Fanns så mycket fina material och färger att välja mellan som jag aldrig vetat var några alternativ!

------

Jag valde att ha "white snakeskin" som grundmaterial och "suede leather" på ränderna i färgen "blush pink". Sen tillkommer massa andra val man ska göra men allt som allt, med tanke på alla valmöjligheter, så valde jag att ha dem ganska basic. Tänkte att detta kanske kunde vara en rolig sak att tipsa om då jag innan jag gjorde denna fantastiska upptäckt knappt visste om dess existens! Hoppas nu ni hittar några fina dojjor och make them your own!!!

Likes

Comments

I söndags hade jag en sådan där riktigt riktigt perfekt söndag. Det var så fint väder så jag och Ellen åkte in till Göteborg och strosade runt i lite affärer och, most importantly, var inne på Sephora. Köpte två saker som jag kan lägga upp bilder på någon dag! Åt på Vapiano också för första gången sen det kom till Göteborg och det va såååååå gott, dem kommer definitivt få se mer av mig:P Talk to you later.

Likes

Comments