California

I wish haha...NEJ jag är inte på smällen, modellade för en annan fotouppgift på skolan och vad passar bättre än en gravid fotografering när man lider av IBS & stressmage haha? 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

California

Sverige är en vecka bort och jag har SÅÅ mycket att göra innan dess, ÅNGEST! Bloggen får därför lida lite...​

Likes

Comments

California

SER NI VEM SOM ÄR HÄR??? Igår kom Jenny och Cornelia hit! Dom är på roadtrip i Cali och bestämde sig för att stanna här en natt innan de for vidare till San Diego. Så jag tänkte att det är klart de ska med ut, så igår var på The Argyle i Hollywood och dansade, drack och skrattade hela natten tills vi någonstans runt 4 imorse somnade alla 3 i vår bäddsoffa. Var verkligen SÅ kul att ses igen. Nu är de på G mot San Diego men kommer tillbaka hit på måndag så vi får hänga lite till!!

Likes

Comments

California

Igår fick jag agera modell åt Linnea till en fotouppgift hon har i sin kurs. Så vi var i skolan och fotade hela dagen i princip.

Likes

Comments

California

Hola! SKOLAN TAR DÖD PÅ MIG!! Idag är det exakt 2 veckor kvar tills jag är på svenskmark igen! 2 VECKOR?!? Har 6 finals som ska göras innan dess dock plus en massa andra projekt..Men sen är jag klar med skolan! Igår var i Camarillo och shoppade, fick med lite fint hem, speciellt nöjd över mina Steve Madden skor, har längtat efter ett par sådana så länge så nu slog jag äntligen till. Nu ska jag snart tillbaka till skolan, har en lektion kvar innan denna dag är över. KRAM

Likes

Comments

Everyday

I fredags var det bal för 97orna i Norrköping och pappsen knäppte en bild på Calle och hans flickvän, blev helt bölig alltså. SÅ FINA!! Kan inte fatta att han är så stor nu, min lillapluttbror.

Likes

Comments

Mode

En liten sneakpeak på min nya klänning jag köpte på Forever21 i veckan. Hade tänkt ha den på Calles student så hoppas verkligen att Sverige levererar klänningsväder. Läste här om dagen att Forever21 ska skaffa kreditkort, LIVSFARLIGT!! Kanske är lika bra att jag lämnar USA snart annars är det nog lyxfällan next...

Likes

Comments

California

Lite bilder från i fredags, vaknade på helt fel sida och var på så dåligt humör. Efter min lektion tränade jag på skolan, trappträning!! Såå jobbigt fast så värt, man blir verkligen helt slut. Kommer nog konstigt nog sakna dem där trapporna när jag kommer hem. Eller finns det något liknande i Norrpan?? Vi skulle ha fredagsmys med tacos och Let's dace här på kvällen men det blev tacos och massa try not to laugh challenge istället haha..

Likes

Comments

California

Skulle gärna vilja skriva att det är sant att jag faktiskt pluggade på stranden i lördags, tyvärr så skulle det vara en lögn...Sov mest på stranden. MEN har hunnit massor idag, har mycket kvar nu sista 2,5 veckorna. Finals are coming up innan det är dags att packa ihop och styra mot Sverige igen....

Lördags kvällen spenderades hos Lovisa med bbq och drinkar!


Likes

Comments

Instagram@mimmihakansson