PERSONLIGT

Hejni!
Idag har vi gjort allt på praktiken från att stapla ved, lastat skotrar, lagt matta i partytältet, jag ha lastat av en lastbil, skrapat upp en väg ner till sjön och mycke av detta är inför retro showdown, som är den 3/3 och JAG ska vara med och tävla då praktikchefens fru bröt handleden så ryckte jag in😄

Detta är alltså ett event dom började med ifjol att man ska tävla med gamla skotrar (med vissa krav och regler) samt gärna en retroutstyrsel, så roligt för i år har dom ju en damklass också, peeeerfekt!


Kommer bli såååå kul så jag hann till å me testa skotern så jag vet vad jag ska köra med😄

Mimmie

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

PERSONLIGT

Kanske är detta omoget, onödigt, bra, lärorikt, vad ve jag. Det enda jag vet är att jag är en sån som bara vill ha de jag känner, har daglig kontakt med, eller som jag inte skulle kunna vara utan, på min snapchat. Till och börja med ska jag rensa den,då jag nyligen rensat min instagram. Egentligen skulle jag vilja ta bort alla sociala appar om jag kunde men man har såklart blivit för beroende av dom, är väl i princip varenda ungdom idag..

Som sagt, bara såhär jag funkar, att rensa bort sånt jag inte är i behov av, sån är jag. Låter så sjuuukt töntigt men då får de göra de!

Mimmie

Likes

Comments

PERSONLIGT

Efter två skoldagar hemma är jag tillbaka i Klimpfjäll för praktikvecka nummer två.
Känner verkligen världens lugn här uppe, även fast det är väldigt livligt här och blivit de dom senaste åren jämfört med när vi skaffade stuga här! Som nu är en villa där min mamma och styvpappa bor på heltid i. Underbart!

Längtar tills jag kan flytta uppåt, för det är min plan, när vet jag inte, det enda jag vet är att det är hitåt jag vill.

Bild från bilresan idag, en bit innan Klimpen, gjorde även bort en PowerPoint jag ska redovisa på tisdag, skönt å göra bort det!

Mimmie

Likes

Comments

PERSONLIGT

Min dag har varit som en helt vanlig måndag, lite seg och trött men ändå en bra dag. När jag kom hem kom såklart mensmagen igång. Och fortfarande tar den knäcken på mig.


Min svärmor berättade något som jag faktiskt inte tänkt på men som verkligen stämmer tycker jag, att på en månad d.v.s. 4 veckor så mår en kvinna ''bra'' i en vecka, inte för alla såklart eller varje gång men i snitt skulle jag gissa, och två av veckorna är ägglossning samt en vecka är mensen, och under den tiden brukar man ofta må dåligt, beroende på hur besvärligt man har, och kan säga att de stämmer på mig, fullt ut! Fyfan faktiskt, vi tjejer är otroligt starka, killar också såklart men i denna stund är jag så stolt över alla kvinnor. Vi gör det så bra.
Cred till varenda en där ute!

Nu ska mimsan vila, för min energi för dagen är slut haha.


Mimmie

Likes

Comments

PERSONLIGT

Mina två storebröder, min älskade pappa, min brors son som fått mig att verkligen se meningen med livet, vad vore livet utan barn? Jag själv är ju ett för mina föräldrar, och dom likaså för sina föräldrar, osv.
Och såklart min fina, underbara, starka pojkvän.❤️

(Min styvpappa ska ha samma uppmärksamhet då jag haft honom sedan 1 års ålder, han är lika bra. Hade ingen bild bara)

Det enda jag ville säga med detta är att de ha påverkat mitt liv och vem jag är idag, hade inte kunnat önska mig bättre familj, och alla respektive. Tack för att ni är ni och för att jag fått bli den jag är idag, mycket på grund av er, tack❤️
Bättre att säga det för mycke än för lite!

Mimmie

Likes

Comments

SKÖNHET

Är somsagt i Klimpfjäll nu då jag haft min första praktikvecka och sysselsatte mig igårkväll med att göra naglar på mig själv, har gjort på en fakehand förut men aldrig på båda mina händer, dessutom har jag bara byggt nageln med mall förut och det är svårare och tar längre tid så jag gjorde med tippar nu, mamma hjälpte mig på högra handen för att visa steg för steg men sen gjorde jag resten, sååå kul och sysselsättande😍

Dock är det svårt enligt mig att inte lyckas få bubblor i gelén då man inte ska lyfta penseln men jag lyckas ändå med det haha.. PLUS att jag märker i efterhand hur kort ringfingernageln är i jämförelse med resten men 😄

Mimmie

Likes

Comments

Instagram@mimmieteglund