Header

Jag har fått två jobb, ett som personlig assistent och det andra på äldreboende. Hur jag känner över det? Både bra och icke bra, självklart pengarna och jag är rastlös utav mig. Sen känns det inte alltid så bra då det är långa pass och mycket stress. Därför kommer jag behöva min blogg extra nu, kunna skriva av mig. Imorgon ska jag upp 05:45 för att jobba som personlig assistent, efter jobbet så ska jag åka till Väla i Helsingborg där min bror jobbar (@ Gents) så det blir en överraskning. Det jag vill ha på Väla är absolut nya kläder, sen funderar jag även på att ta fler hål i öronen... värt? Lite spontant sådär.

Besos, ℳ

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag har inte bloggat på ett tag, tyvärr. Det finns många olika anledningar till varför jag inte har bloggat, den största är nog stress. Under tiden som jag har varit borta har jag bland annat fyllt 18 år och tagit körkort. Det är otroligt skönt, friheten är fantastisk.

Anledningen till att jag börjar blogga igen är för att jag saknar att skriva av mig, dock kommer jag inte börja länka min blogg nu i början. Jag kommer börja göra det när jag har fått in bloggandet som en rutin igen osv.


Besos,

Likes

Comments

Besos,

Likes

Comments

Urban Art är en produktion som dans, foto, film- och konstinriktningen i åk 2 har jobbat med under denna termin. Nu är det 4-5 dagar kvar och vi är taggade till tusen! Föreställningen är gratis. Att boka plats kan vara nödvändigt beroende på vilken föreställning man vill gå på. Mer information finns på www.sturegymnasiet.se


Som det står över så är Urban Art en produktion. Jag och min klass (dansprogrammet) samt andra program har jobbat med denna i cirka en termin nu. På måndag och tisdag gäller det, är riktigt taggad! Alla är välkomna!


Besos,

Likes

Comments

To do:

Ringa beauty bar

Utvecklingssamtal

Genrep

Stan

Jobb

Träning x2

Likes

Comments

Jag vet att det finns tonåringar där ute som ligger på kvällarna med tanken om att dem inte är tillräckliga. Att dem inte är barnet som deras föräldrar drömde om. Jag har varit där. Ibland måste man höra att det är okej, att inte vara okej. Du kommer aldrig bli perfekt enligt dig själv, men enligt dina föräldrar. Du kommer alltid vara tillräckligt och lite till. Du kommer alltid vara barnet dem drömde om. Du måste bara tro på dig själv. Kolla dig i spegeln varje dag och le lite extra.

För att jag vet, att du kan.


Besos,

Likes

Comments

Besos,

Likes

Comments