Minnen från maj

Tänkte knåpa ihop en liten sammanfattning på maj innan det blir dags att ta itu med juni! Äsch vad fort tiden går. Man hinner verkligen inte med!

I början av månaden skrev jag på mitt arbetskontrakt och det började pirra i magen i väntan på nya vindar. Jag och barnen gjorde en liten utflykt till Jakobstad för att fota Nelmas 1-års bilder och strosa runt lite på stan. Jag kom hem med både fina rea och loppisfynd och barn som hade uppfört sig förvånansvärt bra hela dagen.

Vi han göra några turer med den nya cykelsläpkärran innan min cykel sprakdes sönder på stan (nu är den lagad igen, men gissa om jag var förbannad på den någon som gjorde sönder cykeln just när jag fått i skick den och hem släpkärran... Liksom vem sprakar sönder någons cykel???).

Jag listade lite tips för den som vill börja yoga där hemma. Tack vare april månads yoga-every-damn-day- utmaning har jag fått in ett riktigt bra flow i övningen och känner hur jag utvecklas. Mycket har jag att tacka gymträningen också, som bygger upp styrka bra för att stöda yogaträningen! Den har jag fortfarande hållt igång med 3 x veckan som hela året hittills. Det känns så sjukt bra att ha en träning som är så kontinuerlig som den är nu.

Vi fick veta att Nelma inte är allergisk mot ägg! En sån lättnad. Mycket lättare i fortsättningen när det bara är en sak man måste undvika; mjölk.

Jag skaffade mig en gammal skruttbil för att kunna börja jobba.

Jag fick njuta av min tredje morsdag!

Jag fyndade en skitsnygg matta som tyvärr inte hittade sin plats inne hos oss. Ska testa ute på balkongen någon vacker dag när jag får tid!

Topi tog Magnus på Tivoli efter att hans arbete tagit slut för denna gång. Vilken bra början på pappaledigheten!

Jag fick glasögon! Det tog flera veckor att vänja sig vid dom. Samma dag började jag arbeta inom hemvården. Barnen fick stanna hemma med pappa.

Så såg maj månads höjdpunkter ut.

Gillar

Kommentarer