Fredag

Veckoslut bakom hörnet igen. Veckan gick jätte fort. Eller den har kännts mer som en dimma på grund av att vi (eller åtminståne jag) varit så sjuka. Det susar och brusar fortfarande i mina öron men den där riktigt hemska smärtan börjar vara borta. Otroligt trött är jag för tillfället och hostan håller i sig. Igår kväll somnade jag redan klockan 20. I morse vaknade jag och Magnus klockan sex, så jag han sova tio timmar. DET var skönt. Sen sov jag även middag tillsammans med pysen mitt på dagen, men ändå är jag trött. Tror jag ska gå och lägga mig tidigt idag med.


Idag har vi varit på tillväxkontroll vid rådgivningen med Magnus. Nu hade både längden och vikten ökat riktigt fint, en sån lättnad! Nu var han 80,4cm lång och 9,6kg. Vi kommer fortfarande gå på kontroller, men den här gången såg tillväxten i alla fall jätte bra ut. På eftermiddagen gick vi och lekte hos Magnus fadder och hennes son. Efter det var lilla M helt slut.


Jag har inga som helst känningar på att någon förlossning skulle börja närma sig. Snarare börjar det kännas som om den aldrig kommer att infinna sig... Jag verkligen hatar dom här dagarna som det går över bf, även om bf inte är något man borde stirra sig blind på. På måndag har jag min sista kontroll vid rådgivningen, då ska det bokas tid till övertidskontroll till mödrapolikliniken, troligtvis till fredagen. Om det inte visar sig vara något extra i varken min eller babyns mående då så får jag väl en tid till igångsättning till måndagen veckan där på, eftersom de inte sätter igång förlossningar mot veckoslutet. Isåfall betyder det att jag går över tiden med två veckor igen... Åh fy, låt henne födas innan det. Jag orkar inte vänta längre. Och jag vill inte bli igångsatt den här gången.


Trevlig helg på er!

​Throwback bild till förra sommaren/hösten, när M var en lite mindre plutt.

Gillar

Kommentarer