... Hej bloggen?

Är det verkligen du???


Alltså hjälp vad länge sen sist! Vad hände? Jag har knappt varit inne på bloggens mobilversion, inte loggat in via datorn på flera veckor. Visst har jag ibland haft idéer till inlägg, men skrivandet har ändå inte blivit av.


Det känns som att sommaren (vilken sommar?) håller på att lida mot sitt slut, skolorna börjar igen och det doftar höst i luften. Jag tycker i smyg att det är lite skönt, speciellt mysigt när man kan tända ljus om kvällarna, men å andra sidan väntar jag ännu på att vädret ska vända så att vi får lite riktig sommarvärme och sol innan hösten börjar på riktigt!


Vad har hänt sen sist då? Massor. Kommer säkert inte ens ihåg allt. Mycket jobb men som tur trivs jag så bra med mitt arbete så det gör ingenting. Har försökt klämma in lite träning och yoga mellan varven, utflykter och små äventyr med familjen. Vi har bland annat varit vid stugan! Jag har träffat kompisar när det varit möjlligt. Har faktist njutit väldigt mycket av den här sommaren, trots att vi haft det fullt upp mer eller mindre hela tiden. Man känner i alla fall livet i sig..!


Båda barnen somnar och sover rätt dåligt, nu igen, jag önskar att det blir ändring på det när kvällarna och nätterna börjat skymma. Annars är det som vanligt, dom är två livliga knattar som har en vilja som få och lär sig nytt i rasande fart. De är fortfarande hemma med pappan sin, vi har inte bestämt oss för när det blir aktuellt för dagisstart.


Det är väl vad som händer på min kant av världen, sådär i sin korthet. Hur har ni det?

Unnade mig faktist ett ordentligt frissabesök förra veckan också. Så nöjd! Övre bilden är (obviously) före-efter.

P.S. Får jag bekänna en hemlis? Jag har börjat längta lite till julen...

P.P.S. Nu tänker jag inte lova att jag börjar skriva regelbundet igen, för risken är onödigt stor att jag sviker er. Men jag håller tummarna för att hösten för med sig en stor dos bloggiver!

  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer