ONE MONTH

Hej folket! Tänker inte hålla på och skriva massor om att jag varit borta ett tag och jag har absolut ingen ursäkt förutom att jag inte fått någon motivation till att lägga ut bilder här.

Typ halva maj har redan gått???? Sommaren är på väääääg <333 Tagg tagg. Jag ser så mycket fram emot denna månad innan sommarlovet, det är så mycket kul som händer. Förutom nationella proven i matten nu imorgon och fredag så ska vi ha picknick i Hagaparken med alla nior i Futuraskolan på fredag för att lära känna varandra bättre innan... PROM! I slutet av maj ska vi gå på bal på Münchenbryggeriet. Det kommer verkligen bli piken på hela månaden. Fick min klänning idag och jag ÄLSKAR den. Sen har vi även klassresa de tre sista dagarna innan skolavslutningen då vi ska åka ut till en ö i skärgården och sova över. Så så mys och min födelsedag är också då så hoppas man blir lite firad iallafall haha. Skämt åsido så är jag väldigt taggad på att spendera tre dagar borta med klassen och typ nästan få lov en vecka tidigt, kommer iallafall kännas som det. Vi har typ inte haft en enda vanlig/full vecka sedan påsklovet och om jag inte har fel så kommer det inte finnas det på resten av terminen. Whoop whoop!

Juste, har inte sagt att vi har flyttat. Vi har bott i vårt nya hus i lite mer än en månad nu och jag kan faktiskt inte var mer glad och nöjd. Om ni är lite nyfikna på hur vi bor finns en flyttvlogg på min youtube-kanal där jag visar litegrann från huset och vår magiska utsikt. Lägger upp lite bilder i ett senare inlägg oxå!

Aja, nu ska jag iallafall gå och lägga mig för imorgon är nationella i matte och behöver va pigg och "smart", hehe. Puss & Kram

X Mimmi

Likes

Comments