MY WEEKEND W.3

Fredag

På fredagar får vi sluta vid 14:20 och nu när solen börjar stanna uppe längre på eftermiddagarna, hinner man få en liten glimt av den. Därför passade jag på att ta några selfies i den fina 'golden hour', då ljuset är så magiskt.

Eftersom pappa var och jobbade utomlands & mamma var på jobbet, åkte jag och hämtade mina små bröder i skolan. Det blir en väldig omväg eftersom jag går i skolan i stan och åker sen förbi vårt hus när jag ska hämta grabbarna, men det är mestadels bara mysigt att hänga med dem. Levis brukar dock börja gråta vissa gånger för att det är jag som hämtar eftersom jag "är tråkig", och Wilmer är mycket roligare (bra betyg hehe). Jag älskar honom ändå<33

(bilder från @hillsongyouthsthlm's insta)

Sen på kvällen åkte jag till Big Friday på youth i stan. Tog dock inga bilder, så använder dessa från deras insta. Peeka mig och Olivia i bilden längst till vänster #kändisar haha

Lördag

I lördags åkte jag och Linnea in till stan för att bruncha. Det slutade med att vi gick till Pom & Flora. Jag har inte varit på många fik och brunchställen i Stockholm än eftersom jag var så liten när vi flyttade. Men jag skulle verkligen rekommendera detta ställe. Det ligger i Vasastan på Odengatan och de hade allt möjligt från avokadomackor och nyttiga bowls till bullar och croissants. Älskar att det finns så många såna ställen i stan!

Senare gick vi på stan och shoppade litegranna. Jag köpte inget dock. :/

Söndag

Söndag morgon kom solen fram. Sedan åkte vi till kyrkan, åt lunch därefter och chillade hela eftermiddagen hemma. En typisk helg i Emilias liv helt enkelt!

Kram på er xx

X emilia

Likes

Comments