HOLY GREENS

I förrgår hade vi en lite annorlunda dag i skolan; vi möttes på Vetenskapens hus klockan nio på morgonen för att göra ett experiment inom radioaktivitet. Det slutade kring halv elva och fick då lov att missa vår svenska och mentorklass och börja redan efter lunch. Så jag, Stella och Amanda drog till Kungsträdgården där jag lämnade tillbaka en jacka från Uniqlo och sedan gick och åt lunch på Holy Greens. Det var lite tidigt att käka men vi var vrålhungriga och kunde inte vänta, haha. Jag beställde en Falafelfröjd och både Amanda och Stella tog en som hette Geta-Beta. Otroligt gott och mättande faktiskt!

Vi fortsatte sen att kolla lite i butiker för att Stella behövde köpa present till sin vän. De drog sedan tillbaka till skolan och jag mötte upp Jamila för att åka till ett möte i Sollentuna. Vi är två utav sex personer som är med i balkommittén, så igår åkte vi till ett möte med de andra Futuraskolorna för att planera niornas bal. Busshållplatsen i Sollentuna var ca 1,5km från skolan vi skulle till, så vi gick ute i snökaoset i en kvart och kom fram helt täckta med snö, haha... Mötet var klart vid tre så då tog jag bussen till Danderyds sjukhus där jag blev hämtad av hela familjen för att vi skulle bila till Alingsås!!!!!

Roadtrips måste nog vara en av mina favoritgrejer att göra. Det är så mysigt att stanna och äta, lyssna på musik, titta på film och käka massa snacks & godis. Vi stannade på Max i Nyköping och skulle inte rekommendera eftersom det blev fel på fyra burgare och de snålade rejält med sås och innehåll. Men men, någon kanske hade en dålig dag vad vet jag. Vi kom iallafall fram till Alingsås och våra kusiner cirka 21:30. Det var så mysigt att ses igen och att få hänga där i några dagar.

NU: just nu sitter vi i bilen och är på väg hem till Stockholm:)

X emilia

Likes

Comments