Hverdag, Herfra til dit, Selvtillit, Tanker

Hvor skal jeg begynne?

Herregud for et år dette har vært! Det har vært en stor, tung og morsom berg og dal bane!

Januar
・Fortsatt i mammaperm
・Startet på Personlig Trener studiet
・Fullførte kostholdsveileder utdanning

Februar
・Startet opp bloggen
・Gikk ut av komfortsonen og la ut bilder av kroppen min
・Begynte å trene igjen
・Sertifisert kostholdsveileder

Mars
・Gikk igjennom et mentalt helvete som jeg trodde skulle ta knekken på meg, men det gjorde det ikke!
・Ble ferdig i mammaperm
・Arbeidsledig

April
・Prøvde å jogge igjen etter over ett år uten
・Fortsatt arbeidsledig

Mai
・Ble med i en fitnesshelse studie
・Fortsatt arbeidsledig
・Opprettet enkeltmannsforetak

Juni
・Fullførte PT studiet
・Begynte å jobbe som Personlig Trener på Fresh Fitness Jessheim
・Nye kollegaer

Juli
・Begynner å få noen PT kunder i slutten av måneden

August
・Fylte 28 år
・Får noen fler kunder
・Ting begynner å gå bra
・Begynte å trene litt ordentlig selv

September
・Mini har gått i barnehage i en mnd
・Jobber for harde livet

Oktober
・Blir mer og mer å gjøre på jobb
・Ikke mye dødtid lenger
・Føler meg i bedre form enn noen gang

November
・Gjennomførte for første gang over 100 PT timer på én mnd
・Er med på min første convention (NIH Aktiv Convention)
・Møter nye, inspirerende mennesker

Desember
・Melder meg og samboer på neste års Navy Race
・Sto på snowboard igjen etter 4 års "pause"
・Og VELDIG klar for 2018!


Jepp! 2017 kort oppsummert!
Som skrevet på slutten, så har jeg meldt på både meg selv og samboeren min på Navy Race 2018 :D Og det kommer til å bli dritspennende! Herregud..

Dette året har hatt alle mulige spekter, og det har vært sabla hardt til tider å komme seg gjennom. Alt fra å miste den gamle jobben, gå arbeidsledig og føle meg som et takras i en halv evighet, til å få meg en jobb jeg virkelig ELSKER og være fornøyd med meg selv <3 Og som jeg selv bruker å si, hadde jeg ikke måtte gå gjennom så mye dritt, så hadde jeg aldri vært den jeg er i dag. Det handler også litt om å kunne se det positive i det negative, hvis ikke så blir man bare dratt helt ned på bånn. Det er ikke alltid like lett, men med årene så har jeg lært meg hva jeg selv er god for!

Så, 2018; Du er hjertelig velkommen! Du er det året der jeg virkelig reiser meg opp på beina og viser hva jeg er god for! Jeg er klar! :D
Er dere med meg?

Det kommer til å bli en spennende tid fremover, med nytt treningsopplegg, ny hverdag og nye rutiner <3 Jag kan ikke gjøre annet enn å glede meg ;)

Stay tuned!

・Mimi Lise・


Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Herfra til dit, Trening, Kropp, Personlig, Selvtillit, Tanker

Det er så deilig, å akseptere sin egen kropp.

For 9 måneder siden var det ikke så lett, men jeg slag meg ut i åpenheten, og eide kroppen min!
Jeg tok masse bilder, og fant meg i at det var sånn jeg så ut akkurat da :) Og det hjalp meg med å akseptere at kroppen var akkurat sånn den var! Som alle sier, jeg hadde jo en god grunn, jeg hadde jo bært frem et lite barn! Men, allikevel så følte jeg jo at jeg hadde mistet en del av meg selv på veien, at jeg ikke så ut som før, LANGT I FRA! For, det er jo viktig å føle seg vel i egen kropp. Jeg tror det ligger mer i at man må bli vant til nye ting, at det kommer forandringer i løpet av livet uansett! Vi kommer jo ikke til å se ut sånn vi gjør nå, om 30 år.

Forandring fryder, er det ikke det dem sier? ;)

I går da jeg hadde lagt meg, lå jeg og tenkte på en ting;
Før jeg ble gravid var jeg ikke fornøyd med kroppen min. Hadde disse klassiske muffinsene på sidene, var ikke så godt trent og veide 56 kilo. Så ble jeg gravid, og syns det var GØY å gå opp i vekt, og se hvordan kroppen forandret seg. Og at det i tillegg vokste et lite barn inni meg. Så kom William til verden, og jeg ga F i hvordan kroppen min så ut den første tiden. Men så begynte tiden og gå enda litt til, og kroppen var fortsatt stor og tung. Jeg, som dere vet, begynte på PT studiet 27.januar i år, og bildet til venstre er tatt 27.februar i år. Her så var jeg egentlig ikke helt fornøyd, men aksepterte at kroppen så sånn ut akkurat der og da på den tiden.
Og NÅ skjønner dere, så er jeg 9 kilo lettere på bildet til høyre, fortsatt 7 kilo tyngre enn det jeg var da jeg ble gravid, men mer fornøyd enn noen gang!!

Sånn blir det da man aksepterer seg selv, og lærer å være glad i seg selv sånn man er akkurat her og nå <3
Bli akseptert av deg selv først, ikke alle andre.
For det er du som skal leve med kroppen din resten av livet ;)

*Mimi Lise*

Likes

Comments

Herfra til dit, Hverdag, Trening

Oops... Long time no see!

Folkens, samboern min og jeg, skal løpe Toughest i Holmenkollen neste høst! Nå er det bestemt, vi SKAL! Haha, og jeg skal innrømme at jeg kjenner (allerede!!) litt på prestasjonsangsten.. Men det er også så viktig å sette seg mål! Og det er det jeg sier til kundene mine også, vi må ha et mål! Vi må vite i hvilken retning vi skal, og hva vi må gjøre underveis.

For meg så har det vært vanskelig å finne et fotfeste ved egen trening. Jeg vet jo hvor jeg vil med kroppen min, men jeg har ikke klart å sette meg et ordentlig, skikkelig mål, før nå!
Alt skjedde egentlig under en telefonsamtale sammen med pappa'n min. Vi satt og snakket litt om trening, og hvor langt jeg faktisk har kommet på veien mot å "få kroppen min tilbake". Jeg kom inn på at jeg har sett litt på sånne hinderløp, og har hatt litt lyst til å bli med på noe sånt en gang, så sier plutselig pappa "Ja, god jul!" haha, så jada, julegaven fra pappa i år, er en påmelding til Toughest neste år på meg!! Hjelpes...

Så nå har jeg et sabla fint mål, å komme i toppform til Toughest, så jeg slipper å løpe så altfor mange strafferunder! haha.. 

Anysveis, mye har skjedd siden sist, nok en gang! Så kommer med en oppdatering i eget innlegg på det ;)


Likes

Comments

Herfra til dit, Kropp, Mental helse, Selvtillit, Trening & Kosthold

Hello!

Jess, mini ligger og sover så jeg tenkte jeg skulle få ut et lite innlegg!

I går så satt jeg og så på noen bilder fra tidligere i år, og jeg ble rett og slett overrasket!
20.februar i år, så la jeg ut dette innlegget: Here we go...

Og jeg må si at jeg ser nå at det har skjedd en forandring!
Etter at jeg begynte på PT studiet og hadde praktisk undervisning der, så har det gått sakte men sikkert i riktig retning :) Og nå som jeg jobber som PT på Fresh, så trener jeg der. Så her har det skjedd noe!

Bildene til venstre er tatt 22.januar, og bildene til høyre er tatt i går! Man kan tydelig se at magen har "klappet sammen" fra siden! Og foran ser man (hvertfall jeg) at jeg ikke er like "kompakt" som for et halvt år siden :) Det er ikke så dumt å ta sånne bilder en gang i blant altså! Og jeg som ikker har sett på disse siden jeg la ut innlegget i februar fikk en liten bakoversveis :D

Det er deilig å se at det faktisk skjer noe, og det at jeg har gitt det tid og "glemt" det litt gjorde dette enda mer gøy å se :D

Det er endel jobb igjen for å komme dit jeg vil, men nå har jeg bevis på at ting skjer ;)
Følg meg gjerne på FB: Personlig trener Mimi Lise Skaalbones og Instagram: ptmimilise_
for oppdateringer på 100-dagers prosjektet mitt :)

Jeg håper dere gir dere selv tid til å nå målene deres! Ikke stress, de kommer nærmere og nærmere fortere enn du aner hvis du legger de litt i bakhodet og "glemmer" dem en liten stund mens dere jobber på veien mot dem :) Vær målrettet! For ting skjer ;) Lag deg delmål på veien!

Jeg har lagt bort vekta, og fokuserer heller på å bruke målebånd av og til! ;)

For som dere sikkert vet, jobber dere med styrketrening så bygger dere muskler, og da jobber dere mot vekta uansett :) Så målebånd er GULL!


Ha en flott dag folkens!
Etterpå skal jeg på jobb og ha veiledningstime og en PT time, GLEDER MEG! :D


Stay tuned!

•Mimi Lise•

Likes

Comments

Hverdag, Tanker, Kropp

En gang i blant må man ta seg en tur ut, trekke litt frisk luft og kun konsentrere seg om "akkurat nå"!
Og det gjorde vi i dag <3

Det var så deilig å komme seg ut på en liten tur, og bare slappe helt av :)
Sundt for både hodet og resten av kroppen.

Og i dag så fikk jeg igjen turbuksa mi!!! Den har jeg ikke fått igjen på over 1,5 år! :p Det på grunn av at jeg var gravid (derav strikken som fortsatt henger på), og de ekstra kiloene som ble hengende igjen etter fødselen ;) Det ser jo ut som om den klemmer skikkelig, men det gjør den ikke (ikke så altfor mye hvertfall😂)! Det er bare mye strekt hud og fett der ;) MEN, det skal bort det også!

Håper dere har hatt en fin lørdag folkens <3

Stay tuned!

•Mimi Lise•

Likes

Comments

Hverdag, Mamma, Selvtillit, Tanker

Ja, hodet kan faktisk bli et hinder i hverdagen. Når det blir så mye kaos oppi der, fordi du ikke får sortert alle tankene, da stopper kroppen opp. "EY! Get a grip!"
Men det er ikke alltid like lett å få tøylet alt sammen på et blunk. Det må faktisk jobbes med.

Jeg lever i et evig kaos om dagen, for jeg må opp og gå og få jobben min til å gå rundt. Samtidig skal jeg være en god, tilstedeværende mamma for William <3 Det er mange baller som skal sjongleres med på en gang, og noen ganger så må du bare miste noen baller for at du skal få det til..! Haha, jeg håper dere skjønner hva jeg mener.

Nå har jeg bestemt meg for at jeg skal sette meg ned og skrive opp delmål fremover. Samt hva jeg må prioritere og konsentrere meg om, en ting av gangen!

Har dere noen smarte måter dere får sortert tankene deres på?
Og hvordan dere får gode rutiner i hverdagen?

William er egentlig en veldig lett gutt å ha med å gjøre, men når det kommer til å legge han for duppen sin så varierer det veldig. Kommer jo selvfølgelig an på hvor trøtt han er midt på dagen, men i dag endte det opp med 1,5 km gåtur før han sovnet i vogna si, PÅ VERANDAEN! Jeg kjenner at det tærer litt på tålmodigheten min, selvom han selv ikke kan noe for det! Det er så mye mer spennende å være våken, selvom han er stuptrøtt..
Jeg er bare et menneske jeg også, og når jeg er småstressa konstant er det vanskelig å kombinere "meg selv" med mammarollen. Men jeg biter tenna sammen, og går. Han er min førsteprioritet når det gjelder ALT! Hans hverdag og velvære går forran <3 Og sånn er det bare, han er bare 1 år, og han skal ha det best mulig, i en best mulig hverdag!

Nå begynner han snart i barnehagen, og da kommer min tid. Da skal jeg jobbe for at vi får det enda bedre alle sammen ;)

Jeg må bare lære meg å innse at jeg er en bra mamma! Jeg strekker mer enn nok til, selvom det ikke føles sånn noen ganger. Men sånn er det bare, jeg er bra nok!
Er det flere mammaer som føler at "deg selv" og mammarollen kræsjer litt til tider?

Uansett, i dag er jeg hjemme! Jeg har satt av litt tid til "hjemmekontor", også skal vi (Fredrik (samboer), William og jeg) ut og lufte oss! Det blir så deilig med en tur ut med lille familien <3


Jeg ønsker dere alle en finfin dag <3
Stay tuned!

•Mimi Lise•

Likes

Comments

Herfra til dit, Hverdag, Personlig, Trening

Hei folkens!

Nå er det en gooood stund siden jeg har skrevet innlegg her...
Men ting har vært opp, ned hit og dit! Men nå er jeg klar igjen! ;) De to siste månedene har vært "hektiske".

For det første, jeg prøver å jobbe så mye jeg kan på Fresh for å få kunder, noe som er litt vanskelig nå i disse ferietider! Kan ikke akkurat si at jeg ble ansatt i "primetime" ;p Men, det kommer seg sakte men sikkert! Jeg hadde min første PT time i går, og den gikk knallbra! :D Er så ufattelig gøy å måtte "lese" andre mennesker, for å kunne tilpasse meg etter dem og deres ønsker <3 Det er derfor jeg valgte å bli PT, for å kunne hjelpe andre med å nå deres mål, på en måte som er tilpasset DEM!

Og så videre; samboeren min har begynt å jobbe igjen, og han jobber turnus! Så jeg må tilpasse jobbingen min etter hans timeplan.. Og mini begynner ikke i barnehagen før om 3 uker, så det er litt tid å sjonglere med, ikke bare bare det heller :-o Oh well, vi får det til å gå opp i opp ;)

Men nå er jeg på plass med hue og kroppen! Jeg føler meg bra, og sånn skal jeg holde det ;)
HA TRUA PÅ DEG SJÆL!

Jeg er ferdig med skolen, fått meg jobb og ting har begynt å rulle.. Og det er som de sier, det er i motbakker det går oppover! Og det gjør deg faen meg sterk!!!!! :D


Weee..! Litt surrete innlegg, men det får gå ;)

Jo!!! Jeg driver forresten med et 100-dagers prosjekt, det handler ikke om "100 dager på diett" eller "100 dager, 100 økter", hvis dere skjønner? Men om hvordan hverdagen min endrer seg på 100 dager! Hvordan jeg blir bedre både inni og utenpå. Jeg trener når jeg kan, og jeg spiser det jeg vil (foreløpig)! Prøver i tillegg å stresse ned, og bli mer "easy going" <3 Så følg med på FB siden min: Personlig trener Mimi Lise Skaalbones og Instagramen min: ptmimilise_ for oppdateringer hvis du er nysgjerrig ;)


Ha en fin kveld videre fine folk <3

Stay tuned!


•Mimi Lise•Likes

Comments

Herfra til dit, Hverdag

Hey hey!
Da var helgen med 2 bursdagsfeiringer og kakespising over! Puh, kaker ass, er så DIGG! 😁 Men nå er bare å gønne på og spise litt ordentlig igjen😂 Og med ordentlig mener jeg normalt! Bare å spise de måltidene man bør gjennom dagen, og spise før man blir sulten og stoppe før man blir mett, sånn stappmett typ🙈
Og så blir det trening, masse trening! Riktig mengde mat vs. riktig mengde trening gir mening!
Jeg er under opplæring, av meg selv! Treningen min føler jeg begynner å falle på plass, jeg forstår mer, vet mer og klarer mer! Så nå er det kostholdet som gjenstår å få litt mer grep om! ;)

Det å gi litt F i hva andre tenker og mener om meg, har gitt meg mer selvtillit. Jeg tenker kun på hvor jeg selv vil, og hvordan jeg vil se ut ovenfor meg selv. Og den tankegangen er så mye lettere å følge enn å følge andres tanker, hvis dere skjønner hva jeg mener?
Og desto bedre jeg føler meg ovenfor meg selv, desto bedre blir det ovenfor mine kommende PT-kunder :D
For meg så handler det ikke om å se mest mulig trent ut, selvom det selvfølgelig er gøy, men selvfølelsen og hvordan man har det med seg selv, speiler så utrolig godt utenpå! Og hva for en rolle spiller det hvordan eksteriøret ser ut hvis interiøret ikke er i orden?

DETTA BLIR BRAAAA!!!! :D

Som jeg skrev her om dagen så var jeg og signerte kontrakten med Fresh Fitness Jessheim i dag <3
Jeg gleder meg så ufattelig til å komme ordentlig i gang nå!
Så det blir hardt jobbings fremover ;)

Håper dere har hatt en fantastisk dag!

Stay tuned!

•Mimi Lise•


Likes

Comments

Hverdag, Kropp, Mamma

Da var aller første bursdagsfeiring for mini vel overstått! Og det ble en FANTASTISK feiring, med både pølser, brus, kaffe og kaker :D Bursdagskaka hadde jeg laget selv, for aller første gang så laget jeg bløtkake, med blått sukkerbrød! Og jeg tror (syns selv hvertfall) at den blei vellykka ;)

Altså, det er så deilig å sitte her, sliten og glad, og vite at det ble en bra feiring av Williamsen vår <3 Det fortjener han så virkelig, og han holdt ut "hele dagen" (3 timer) med feiring, og masse familie på besøk! Han er virkelig like blid så og si konstant! ;) Og han sovna ganske fort da vi la han etter at gjestene hadde reist hjem, og det tror jeg nok var deilig for ham <3 Og apropos forrige innlegg, da vi sang "hurra for deg" da vi kom inn med kaka, da kjente jeg nok en gang at tårene presset på, haff! Det er virkelig tøft enkelte ganger, når mammahjertet virkelig kjenner på det at babyen ikke er en liten nyfødt baby lenger. Men da går det jo riktig vei :D Og det er jo ikke annet enn positivt ;)

Ho mor måtte jo selvfølgelig lufte seg litt etter feiringen! Og da var det bare å gå ut å stelle seg litt i sola da, for detta været her er fankern ikke tell å klaga på!!! Gosh :D <3

Må forberede meg litt på enda en bursdagsfeiring i morge, for da skal lillebroren min som har fylt 10 år feires :D Det blir koselig det også!

Og på mandag skal jeg jo som sagt avgårde og signere kontrakt på Fresh Fitness Jessheim! :D Blir så sinnsykt deilig å komme i gang snart, åååååh, jeg er så rastløs :D
Det blir så bra ;)

Ha en fantastisk lørdag videre folkens <3

Vær den beste versjonen av deg selv som du kan være <3

Stay tuned!

•Mimi Lise•

Likes

Comments

Herfra til dit, Hverdag, Mamma

Jada, her kommer det et lite "emosjonell mamma" innlegg 🙈

Men i dag har det vært en STOR dag, vår lille William ble 1 år! <3
Og det er så rart å tenke på at for ett år siden, så hadde vi blitt flyttet over til barselhotellet, som nybakte foreldre. Det er det mest fantastiske jeg noen gang har opplevd! Etter 28 timer fra første rie så kom han til verden, og de timene var så utrolig verdt det! De var unna i en fei, tro det eller ei ;)

Vi startet dagen med å gå inn til William litt etter at han hadde våknet, og sang "Hurra for deg", et lite lurt smil tittet frem hos han, men han så også litt småforvirra ut 😂 Morgenstellet ble gjort, og åpning av pakker fra oss ble gjort nede i stua :) Jeg merket at da vi sang mens vi gikk inn på rommet hans, så presset tårene litt på.
For jeg må nok en gang si, at det å føde den krabaten her er det største jeg noen gang har gjort! Og alle de følelsene som har blitt satt i sving av å få være mamman hans, har gjort med veldig emosjonell! Ække rart mødre griner hele tiden 😂 Men vi gråter av kjærlighet, bekymring, og alt det andre som følger med det å ha barn <3

Jeg har fått være mamma i allerede ett år, og nå kan jeg ikke se for meg å være foruten barn. Tiden flyr fort, veldig fort og noen ganger altfor fort. Men heldigvis, så flyr jeg sammen med sønnen og samboeren min <3

TUSEN TAKK lille W, for at jeg får være mamman din! Du er den vakreste i verden, og du betyr alt for meg <3
Den personen jeg har blitt til ved hjelp av deg, er jeg evig takknemlig for. Du får meg til å kjempe som en "ælj-ku" (som samboeren så fint kaller meg😂), og du har gitt meg en driv jeg ikke har følt maken til før! Takk elsklingen min, takk for at du er du, og at du er min <3
Jeg elsker deg <3

Så det var dagens, håper dere har hatt en fantastisk dag i dag!

Nå resten av uka så kommer jeg til å drukne litt i bursdagsfeiringer og kakespising ;)
Men på mandag er jeg i full sving igjen, for da skal jeg avgårde og signere kontrakt! :D

The hverdag is on!

Stay tuned, folkens!

•Mimi Lise•

Likes

Comments