STORMSTEG VAR DET JA!

MIMI


I mitt huvud har jag redan planerat in hela min vecka... hoppas allt går enligt plan!

Utbildningsstarten med den nya klassen börjar närma sig med stormsteg och jag måste verkligen sätta mig ner och gå igenom mitt första år på E-Commerce Manager - programmet samt uppdatera mig med bl.a. Excel och börja läsa lite på nästkommande kurs, Affärsjuridik. Vissa av er kanske undrar varför jag inte har påbörjat detta tidigare och då säger jag bara... TRO MIG tiden har inte funnits till, har fått omprioritera saker och ting då min kära sambo (som nu har tagit examen inom grön logistik) hade fullt upp med examensarbete mm. så jag har fått ta hand om allt annat tills han blev klar kan man säga. Intensiva månader men nu jäklar är det min tur!!

Har fått hem böckerna till affärsjuridiken, så himla bra att de redan nu har skrivit ut i plattformen som vi använder oss utav vilka kapitel man ska förbereda sig till de olika lektionerna under månadens gång. Så jag passade på att börja läsa lite smått redan ikväll efter Stella äntligen hade somnat. Ska bli intressant att plugga på distans (egentligen har vi obligatoriska träffar, men p.g.a. Covid-19 så tar vi det kurs för kurs) inte mig emot, är så jädrans trött på pendlandet och på kära kollektivtrafiken som aldrig verkar vara i tid vare sig det är sommar eller vinter.

Något annat jag främst oroar mig för just nu när vi ändå är inne på ämnet... Att försöka hitta LiA-plats då jag egentligen hade tänkt att vara på ett ganska välkänt företag men som tyvärr lider otroligt mycket just nu under pandemin som råder så försöker hitta en plan B, C, D.... Ö!! Min föregående praktikplats var ett skämt, inte mycket vetskap med chefer med helt olika verklighetsuppfattningar och strategier där jag lärde dem mer än va dem kunde lära mig så vill gärna inte göra det misstaget igen.

Så det här, kombinerat med en massa tid till Stella (såklart) är hur min vecka ser ut. Studier, träning samt planering inför kalas under Stellas sovtider/kvällar och en massa kärlek, skratt, gråa hårstrån och bus under dagstimmarna - precis som det ska vara! Kommer vara jäkligt tufft, säkerligen kommer jag känna mig utarbetad och superstressad vissa perioder men det går över någon gång och det är bara till att bita i det sura äpplet och fortsätta tills man har nått målet helt enkelt. Säger jag nu ja, kastar in handduken för ikväll!
Tack och godnatt!


Gillar

Kommentarer

P
,

Är så spänd på att höra om er nya vardag! Hur går det på förskolan? 😁

mimilin
mimilin,

det kommer lite uppdatering nu under helgen har verkligen inte haft tid och har det typ inte nu heller men känner att jag gärna uppdatera nu innan det har gått alltför lång tid 😊

nouw.com/mimilin