Prima Ballerina *

IDAG HAR JAG JOBBAT ! På mitt eget gamla dagis här i Vinslöv som jag gick i när jag var liten,,, kändes helt sjukt att vara tillbaks.. många minnen som bara den ! Känns riktigt bra att man får betalt för att lira fotboll med kidsen ;) strooongt ! haha jag garvade som fasen denna dan... riktigt roligt att vara tillbaks fast som fröknen ;)
- Jag har hårstrån som är hårt..., så ville hon att jag skulle känna på hårändarna...
- Nej, de är ju blöta de är ju inte hårda... säger jag då...
flinar ... åt mig och säger
- Det är mitt slem...
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm TACK !! hahahahaha äsch va fasen barn i denna åldern har också grym humor har jag kommit fram till :D

imorn ska jag kanske jobba där igen men får se om eva har kommti tillbaks tills dess... annars får jag väl hitta på nåt annat:) annars är det ferre imornkväll med mina älsklingar ! tjejer.. hanna är också på ;) niiice ska det bli.. som tusan ! :) Fick min jeansskjorta idag men tog i strl. L för att den kommer förmodligen krympa men tror inte den kommer att krympa så mycket så får nog sy in den lite... ska nog ha den imorn... vfr ser de alltid sååå mycket snyggare ut på modellerna än i verkligheten.. nej tackar vet jag catwalk bilder... de är iaf tagna "IRL" så att säga.. inga retuscheringar ;)
ska nog sy lite på mitt orangea linne/klänning ikväll... blir nog inte så mycket sömn idag inte ;)

><><>

Gillar

Kommentarer