IT´S ALWAYS JUST A DREAM

>Ännu en arbetsdag har gått och den har gått RIKTIGT ÄCKLIGT segt ! Usch och imorn ska man på det tidigt än en gång ! mellan 7 - 16.30 står det på schemat. Redan söndag imorn och då fyller jag 21 om exakt en vecka. Woohooo jag hoppas på ett sanslöst födelsedagsfirande.. haha nej skoja, vill bara spendera tid med mina älskade vänner och ha kul ! Det är verkligen det enda jag önskar mig.
Har ni haft det bra ikväll? Jag själv är lite halvsömnig faktiskt och ska sätta igång Ronja Rövardottern tills jag somnar
Älskar denna film så otroligt mycket och det kvittar hur många ggr man tittar på den - man kommer alltid älska den lika mycket !
Men jag har en del inplanerat nu, orkar inte dra upp allt här men om ni följer bloggen så får ni givetvis veta hehe ! Känn ingen press gott folk. Men jäklar vad jag saknar vissa personer just nu ! Hade så gärna bara velat sitta ner o bara snacka, snacka som en galning för att bara rensa huvudet från allt strunt! Nej, det har inte hänt nåt speciellt men ibland känns det verkligen som om hela världen hänger över ens axlar eller vad säger ni ? Känner ni aldrig så? Nej, vi hörs imorn - förmodligen under nån rast på jobbet. Puss o hej !

Gillar

Kommentarer