Hej!
Hoppas ni sovit gott det har jag iaf, vaknade rätt sent imorse för att vara jag. Men det beror på att jag va på födelsedagsfest igår och kom hem sent. Festen var super kul, det bjöds på massa mat och även tårta!! Tog tyvärr inga bilder eftersom jag inte är så van vid det, men ska försöka att bli bättre ;)

Idag är det Lördag och bara två dagar kvar till skolan börjar , vill verkligen inte. haha. Varför ska alltid lov gå så himla fort?!? "Frågan som alla ungdomar ställer sig" Men en sak som varit bra med detta lov (gällande skolan) är att vi bara haft en glosläxa. För hatar verkligen att plugga på lov!

Men nu ska jag gå upp och äta frukost så kanske vi hörs senare, PUSS.


Likes

Comments

HEJ!

Detta är då mitt första inlägg och helt ärligt vet jag inte riktigt vad jag ska skriva. Men detta med bloggande verkar super kul och därför har jag tänkt att pröva! På min blogg kommer ni läsa om massa olika saker, allt från träning till matbilder till outfits och massa annat kul. Jag hoppas verkligen ni kommer tycka om min blogg och fall ni har tips på till exempel ngt ni vill läsa om eller ngt som jag kan göra bättre så är det bara att kommentera. Detta inlägget blev väldigt kort, men har faktiskt inget annat att skriva;) hoppas att vi ses i nästa inlägg!

Likes

Comments