Visst är det härligt att gå på bip, med polare och se en aktion film, eller ta med sig en brud på dejt och se en romantisk film. Men sen kostar det också en hel del. Inte minst pocorn och läsk. Andra nackdelar är också att ens vänner inte alltid pengar, och man går liksom ensam på bio, så är det bara. Att gå på bio med en tjej innebär att man som kille alltid ska bjuda (gyllene reglen) och de innebär dubbla priset, och som arbetslös vet alla hur svårt det kan vara. 

Så därför... föreslår jag hemma kväll, med internet stream. Med andra ord innebär det att man kan se bio filmen hemma. Man får fördelen att de är gratis, man kan se vilken film som helst som går på bio. Mitt självklara val tilö film är pommac och dillships med lökdippa. Dessutom sparar man mer pengar till cigg 😀👍. För att göra det extra mysigt kan man ha till doft ljus, men då ska man självklart se film med en tjej 😉

Här kommer några tips, där man kan streama nya filmer.

Wwww.dreamfilm.se

Www.swefilmer.se

Www.123Movies.com

www.bestfreestreaming.com


P.S det går bra att kolla på film själv också 😂


Likes

Comments

Jag hyllar Zlatan stort! Han är fantastiskt och helt jävla sanslös. Han vinner vart han än kommer och spelar. Idag såg han till att Man U. tog liga cup finalen med sina två avgörande mål. Han har totalt vunnit 32 titlar. Han vinner i vilken klubb han än spelar i. Han vinner skytteligan och tar sitt lag framåt. Han är matchens spelare oavsett motstånd. Vid straffar och frisparkar är Zlatan det självklara valet. Zlatans närvaro på planen lyser, alla i motståndar laget är livrädda för honom. Och jag kan inte vänta tills han vinner championship league. För det förtjänar han att vinna. Synd att han slutade spela för svenska landslaget. Men jag förstår och stöttar hans prioriteringar i livet. Ska bli kul och se han spela nästa Europa league match! Jag tror Zlatans man U vinner Europa league utan tvekan.


Likes

Comments