MITT ALLT!

Igår för 1 år sen mötte du upp mig på sturups flygplats. Vad nervös o hispig jag var under hela min resa hem nervös under hela flygresan, kunde inte koncentrera mig, haha! Dagen därpå blev det vi på riktigt. Ingen som hade väntat sig att jag skulle bli med barn,men så var de för som sagt där är laddning i din bössa, haha! Glömmer aldrig den kommentaren ifrån din killkompis! Idag sitter vi o har ett fint barn o ett fint hem, vad mer kan man önska sig? Vi har gått igenom de största av allt som många andra kanske inte hade klarat.. Vi trodde på oss o gör det än idag! Mitt liv förändrades när jag träffade dig. Kim du har gjort mig hel. Min livskamrat!  Du och Gabriel betyder allt för mig. Vi har blivit en familj, en familj som jag alltid önskat mig. För er två kan jag ta en kula, gå genom eld o vatten och mycket mer än så! Haha nu väntar vissa på att vi ska gifta oss, de kommer en dag ska ni se, man kan aldrig vara säker på när för då är det ingen spänning i det hela! En tjejs dröm är att uppfylla vissa saker jag har bara en sak kvar på min lista o det är att jag vill gifta mig och skaffa ett barn till ( kanske två) .. Men det får tiden visa. Just nu ska jag bara njuta med vår älskade son så länge jag bara kan, och dela med mig av all min kärlek till honom och beskydda honom så gott det går! 😘❤
Dessutom har vi varit förlovade i 8 månader, underbart! ❤ JAG ÄLSKAR DIG❤
Vår Gabriel är nu 3,5 månad och är lika underbar o fin som första gången han kom upp på mitt bröst när jag låg på förlossningen i lund, lite mer rundare o mer o ta i nu! ÄLSKAR DIG MIN FINA SON!❤

Jag tror på kärlek vid första ögonkastet, för det är vad de var här! Och är kär än idag!

Peace out!


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Tjena! 
Mitt nya liv som förälder är det bästa som kunnat hända mig. Se utvecklingen och följa min son är det underbaraste som hänt mig! 
Vilken klibbig och hemsk värme det är i detta land! Nu får det gärna ändras så vi kan leva lite grann o slippa svettas ihjäl haha! 
Idag är vår fina son 1 månad gammal, sjukt vad tiden springer iväg, som vi har kämpat för vår lilla vackra underbara son. 
Med ord kan jag inte beskriva kärleken till min son eller sambo, ni är och kommer förbli mitt allt!😘 Förr er två gör jag allt mina prinsar! 
Jag älskar er två så ord och alla papper i världen räcker inte till! 
14/10-13 och den 29/6-14  de två datumen är då mitt liv förändrades till det bästa! Ni är guld och mer än så. För er kommer jag kämpa ända in i det sista! Aldrig släpper jag er två min sambo och son ❤


Likes

Comments

Hejsan på er där ute i krokarna. Har inte bloggat på ett bra tag, men här kommer ett inlägg!
Den 27:e klockan 10.10 gick mitt vatten o då var de bara att åka raka vägen in till Lund för undersökning.. Gjorde ctg på mig och hjärtljuden var mycket bra, läkaren gjorde även gyn undersökning på mig och då beslutade hon för att jag skulle bli inlagd, eftersom att pågen vår hade bajsat i mitt vatten.. Natten var lång utan min underbara sambo, jag hade börjat få värkar. Dagen där på den 28:e beslutade läkaren att jag skulle bli igångsatt under dagen, då blev jag supernervös o försökte komma med en massa undanflykter ( Var förlossnings rädd), senare under dagen så kommer läkaren o säger att jag kommer bli igångsatt och att jag skulle ner på förlossningen, och då var klockan 18-18.30 
Tog mig en dusch och käkade kvällsmat för att sedan gå ner dit.. Så var jag nere på förlossningen, de satte nål på mig, o sedan fick jag mat för var mer hungrig ( försökte även nere på förlossningen komma med en massa undanflykter) , men det gick de inte på direkt , så  var de dags för en tablett som man lägger under tungan som man ska låta smälta.. Klockan var då 19.00, värkarna satte igång rätt så fort och de värsta värkarna kom kl 23.00 på kvällen...Började med att ta mig en varm dusch som bedövning, hjälpte inte, härdade ut ett tag för att sedan bad jag om ett gå bord som jag kunde stötta mig på medans jag hade de fruktansvärda värkarna! Sambon min masserade min rygg så gott han kunde och jag bytade om till de " fina" rockarna! Sedan så skulle de känna hur öppen jag var o då var jag öppen 2 cm efter en liten stund kände de igen och då var jag öppen 5 cm då gav de mig lustgas, snurrig blev jag, de hjälpte lite grann.. Barnmorskan beslutade att jag var tvungen att ha epudiralen men så långt kom vi inte eftersom att då var jag redan öppen 10 cm, så de hann ringa narkosläkaren och han/hon var påväg men då fick barnmorskan ringa tillbaka o säg att han/hon inte behövde komma! Puhu allt gick väldigt snabbt, hann knappt med i alla skedena och fy för vad de gjorde ont, för mig kändes det som man tog en tändare och brände sig mellan benen.. Lustgasen hjälpte verkligen inte, värdelös !! Vet inte exakt hur många krystvärkar jag hade men sonen vår hade väldigt bråttom ut iallafall... Så klockan 03.10 tittade vår underbart fina Gabriel Alexander Steven ut, vägde 2605 och var 47 lång, och smärtan var helt över!!😍 Så exakt 4 timmar tog det från att
e värsta värkarna började tills vår egna vackra son kom till världen.. 

Älskar er min underbart fina familj! Aldrig en dag utan er ..Mitt liv ,mitt allt nu och för alltid ❤

 

Likes

Comments

Vecka 32+2 
Här har ni vår lille son en gång till! Åh vad vi längtar! ❤
Enligt min kära stora syster så är han lik min sambo, haha hur kan man se de från en ultraljudsbild!?😜
Älskar dig, snart är du i vår famn!! 

Likes

Comments

Tja,idag har jag och min sambo varit på ytterligare ett ultraljud då allt såg normalt ut, han var 5% mindre så ingen större fara.. Han sparka sig själv i huvudet, såg väldigt roligt ut och han är verkligen inte en stilla liggande pojke utan här är det full action hela tiden. Han vägde idag 1918 gram, längtar så in i bomben tills vår lilleman kommer till världen.. Dessutom på ultraljudet kunde man se att han hade hår på huvudet så nu är man nyfiken på vad han har för hårfärg och ögonfärg! Träffade även en barnmorska idag på specialistvården i Lund där vi satt o pratade igenom allt inom förlossningen, sedan gick vi ner o kollade på ett rum för att se hur det ser ut i ett förlossningsrum, även hur de såg ut i deras badrum där man också kan vara. Fint måste jag säga! Vi längtar något något enormt mycket efter dig sonen vår ❤ Har gjort i ordning allt inför plutten vår! Möjligtvis bara lite smått men de kan vänta tills han kommer. Är i vecka 32+2 idag så jag är höggravid o de börjar verkligen bli tungt nu. 

Vad har mer hänt sen sist jag varit här inne, jo min syster har fyllt år då vi överraskade henne att gå på Skånes djurpark o sedan på kvällen blev de grillning. Var även hembjuden till min stora syster  då hon skulle fira sig igen, spelade kubb o åt exotisk mat som var supergod  . Passade även min "systers" tösabit som verkligen var full med energi men den tog slut på kvällen den också haha.. Dagen därpå skulle jag åka o lämna tösabiten men då var det en man i 40 års åldern som hoppade mitt framför tåget ( som tur var inte vårt tåg) Så jag fick ringa efter min mamma så hon kom o hämta oss tack o lov.. Min chock kom på kvällen då jag började gråta i min sambos famn. Men de är över nu så det har vi lagt på hyllan..! Har även varit på bröllop då min mammas väninna gifte sig på rådhuset,snabbt o enkelt sedan hem till de o äta o dricka gott!  Sedan efter bröllopet så skulle jag  övningsköra hem men så hade jag inte tillräckligt med uppsikt bakåt så jag backar rakt in i ett träd, vi klarade oss bra. Ringde efter min pappa som kunde köra mig hem som tur var. 

Har även haft besök av några bekanta till mig, mycket trevligt var det!
Dessutom har jag varit på MFF matcher med finaste sambon på jorden! Så min sista hemmamatch var emot AIK tråkigt nog, men orkar inte stå i klacken, de tar på ryggen! Så här har det inte varit mycket vila kan jag lova er, varit full rulle o det är skönt för då går tiden fortare tihih! 

Ses i nästa inlägg! 
😜

Likes

Comments

Idag är det verkligen en toppen dag förutom vädret som är sjukt tråkigt, det regnar , får gå ut o göra regndansen haha! Jag och min fina har varit ihop i 7 månader idag och kärleken mellan oss bara växer o växer! Från dag ett kände jag på mig att han borde jag verkligen satsa på om jag vill ha ett lyckligt liv. Så Jag satsade o vad har jag,  jo ett lyckligt liv ihop med världens finaste pojkvän/sambo! O  snart kommer här en till i vår lilla familj , ni kan tro att vi längtar efter vår fin fina son! Det som sker idag är att jag o min fina ska gå på bio o bara ha de allmänt mysigt. Vädret får vara hur dåligt som helst men vi kan nog göra detta till vår egen dag med bara glädje o trevligheter! Har även varit förlovad i 3 månader idag o det känns hur bra som helst. 😄

Ingen kan ta din plats som du har i mitt hjärta
Ingen har fyllt de tomrum i mitt hjärta som du har gjort
fullt med både glädje, kärlek,omtänksamhet o mycket mer.
Du betyder allt för mig.
Jag är förälskad o kär i dig. Det kan ingen ta ifrån mig.
Så ni som inte tror att kärleken finns.
Börja tänka om för jag har funnit min!
Jag älskar dig Kim Ottosson nu o föralltid❤

Likes

Comments

Idag för 1 år sen brände jag upp mitt förflutna för att verkligen kunna andas ut och det har jag kunnat göra stenen släppte direkt från axlarna o jag kunde gå vidare i mitt liv. Har kommit så långt fram att jag nu ska bli mamma om 3 månader. Har träffat mitt livs kärlek för snart 7 månader sen och jag kan inte vara mer än lyckligt lottad. Vad vore jag utan min fantastiska sambo som alltid finns där för mig i alla lägen. Han som fick mig att tro på att riktig kärlek verkligen finns.❤ Obeskrivlig känsla att beskriva men jag är förälskad!
Idag ska jag o min sambo åka till Lund för att fira valborg, det kommer bli supermysigt. Blir att grilla o njuta av de fina vädret,spela kubb och titta på majbål! Ta det lugnt o försiktigt idag o njut av allt de goda.

Nu tackar jag för mig!

Likes

Comments

Underbart väder ute o det är så himla typiskt att jag ska bli sjuk just då. Förkyld, känner mig febrig, men har ingen feber konstigt nog, väldigt trött och sliten, torr i halsen, jobbigt värre! Så idag blir det bara att vila upp sig för har bestämt mig för att jag ska vara frisk när det är valborg! Kittlar så himla mycket i halsen, harklar mig o tror att det ska gå över men inte det inte. Bebis i magen sover men ni kan tro att han kan vara i full gång också på obestämda tider tihih! Är i vecka 27+2 idag och tiden bara springer iväg. Häromdagen hade jag en för värk, de kan ni tro gjorde ont, men som tur var så fick jag pratat med min pappas bekant som hjälpte mig via telefonen och andas och gubben min masserade min rygg, efter ungefär tre djupa andetag så släppte de och jag kunde lägga mig till ro och försöka sova.
Helgen har varit suveränt bra, börjar med att jag,storasyster,pappa och två av hans kompisar begav oss till Ullared för att shoppa loss, typiskt att de var löning men skit i de när man kan spendera lite pengar höhö! Vädret var kanonbra. Solsken o 18+... Var uppe med tuppen men det var värt det tycker jag! Jag o gubben min hade inflyttningsfest i lördags som blev väldigt lyckat! Städade och fixade det sista till festen innan våra festgäster skulle komma! Hann även med och grilla innan folket kom så vi fick mat i oss! En väldigt lyckad och trevlig/rolig kväll!! Tack så mycket för ni gjorde vår inflyttningsfest! 😄

Idag hejar vi fram de finaste skånelaget MFF 💙
 

Jag älskar dig min finaste ❤

Likes

Comments

Då var snart påsken över.
Det har varit en lugn o skön påsk med massor av trevligheter och det gillas starkt! 
I fredags så var jag o sambon min hos hans föräldrar då de bjöds på eftermiddagsfika och påskmiddag.Dessutom så var sambon mins morföräldrar där o mös ihop med oss. Senare på kvällen så var det dags för lite Yatzy o godis! 
Lördagen bestod av att min familj kom på besök o först under dagen så hjälpte min mamma mig med att tvätta o städa lite grann. Sedan under kvällen blev det grillning i tjurasjö, då även min sambos syster kom o njöt av solen o middagen med oss andra. Vidare hem till oss då vi satt o snacka skit o åt lite godsaker o drack öl/vin! 
Idag söndag blir det lugnt då min pappa kommer hit på middag o vi ska se Liverpool på teven o heja fram vårt fantastiska lag. Solen skiner o allt är på topp. 
Imorgon måndag blir det att åka till mannen mins morföräldrar o fira ännu en dag påsk + fira hans mormor som fyller år i veckan! Hoppas på fint o skönt väder. Full rulle sen blir det att ta de lugnt när man kommer hem för då väntas de en ny dag med ny spännande vecka! Så jag är nöjd o belåten. Hoppas att ni alla också har haft det lika trevligt som jag! 

Tja! 

Likes

Comments

Nu kände jag för lite uppdatering här på bloggen för er som tycker om att läsa om vad som händer och sker i mitt liv!
Ja vad har nu hänt sen sist jag skrev av mig här.. Egentligen inte allt för mycket men ändå lite skoj! Har varit med en väldigt fin vän Sofia då vi var på MFF match och självklart vann vårt himmelsblåa lag o tog 3 poäng igen så än så länge ligger vi etta i tabellen! Göttans det! 
Skulle även åkt till min allra bästa vän i fredags men det blev inte så eftersom att jag var så sjukt trött o nere på alla sätt och vis, så jag stannade hemma med stor besvikelse av mig själv, men jag vet mina gränser om vad jag klarar o inte klarar längre. Orken är inte densamma, och det är inte konstigt.. Inte nog med det så dagen därpå var jag med min mamma på S-hamns sjukhus o sedan efter det så hälsade jag på mitt gamla jobb, åhh vad skoj de var o få träffa alla boende o personal! Varma kramar o  det tyckte att jag hade gått ner i vikt men det är inte något jag har märkt själv, men alla säger det så tummen upp på det, allt har lagt sig på magen haha så ser ut som en riktig tjockis! Underbart! Fettet finns inte kvar på mig haha xD
Idag har jag och min fina sambo varit hos barnmorskan och pratat och gjort alla kontroller, mätt magen, tagit stick i fingret, lyssnat på hjärtljuden och tog puls/blodtrycket o allt var fullt normalt o vår lille pojke följer kurvan som han ska så om barnmorskan får rätt o vad jag har drömt så kommer vår lille bebis väga ungefär 3500 ..Längtar!!
Har även 6 underbara månader med min vackra sambo💓! Du gör mig lycklig. Du är en av de viktigaste i mitt liv. Du har verkligen följt mig genom eld o vatten stöttat mig när jag har haft mina jobbiga och tuffa dagar och det bästa av allt är att du har varit med mig och min utveckling i graviditeten. Du är helt fantastisk, med dig kan jag vara mig själv o lite till! Jag avgudar dig min sambo/man o blivande pappa till vår son! O även om det har gått fort så va fan gör det tar man inga chansningar här i livet utan bara velar fram o tillbaka så blir det aldrig något spännande i det hela! Du har verkligen fångat mitt hjärta! O jag bryr mig inte ett dugg om vad folk tycker och tänker, detta är vad vi har valt o göra. En sak till ni som skämtar om att jag o min fina ska gifta oss pga att allt annat har gått fort kan bara lägga ner för gifta oss kommer vi göra den dagen vi är redo för det för nu väntar jag barn som jag tycker är MYCKET större än ett giftemål, bara så ni är med på detta. O skulle vi gifta oss så är det vår ensak inte er! Så bara ge upp och sluta tro..!! viktigare saker står på schemat!! 
Aja nog med detta nu ska jag se på Biggest loser Sverige o mysa med min fina! Puss !! 

Likes

Comments