I ett tidigare inlägg skrev jag att jag skulle lägga upp lite bilder från TF konserten i Göteborg och skriva lite om vad jag tyckte om den. Asså jag vet inte var jag ska börja det var helt underbart. Min mamma och Kent (min mammas sambo) körde mig, min syster och Ida till Göteborg. Det tog ca 3 timmar att köra med bil då vi körde från Trelleborg. När vi kom dit lämnade mamma och Kent oss där och körde sedan iväg för att äta på restaurant medan vi skulle kolla på konserten. När vi kom in i hallen blev det först uppträdande av Isac Elliot som jag helt ärligt inte visste någonting om och slutligen efter lång tids väntan kommer killarna upp på scenen och jag trodde nästan att jag skulle svimma. Det var det bästa som någonsin hänt mig. Efter konserten hämtade mamma och Kent upp oss utanför Lisebergshallen då vi skulle köra hem igen och jag lovar att jag inte sov någonting den natten.


Som många av er redan vet så har Nellie Berntsson fått en dag med TF då hon fick träffa dem spela paintball, intervjua mm. Många Foooers gick igång på det och så här lät en av alla dem kommentarerna som Nellie fick på sin instagram bild med The Fooo som hon la upp på instagram för några veckor sedan.

"Vi Foooers står och väntar i kyla, tältar ute på stan, trängs i folkmassa, åkar flera timmar bara för att träffa dem. Alla foooers högsta dröm är att träffa TF och när Nellie bara skickar in ett litet mail så får hon göra det direkt. Asså det är sååå fel och vi foooers är mycket mer värda den tiden med the fooo och inte Nellie som bara har gillat dem i några veckor. Snälla.... Nellie låt våra killar vara och bara stick och brinn."

Själv så tycker jag att detta är så FEL skrivit av denna personen. Okej Nellie har inte gillat killarna så länge och det är vissa andra som har velat träffa dem längre men bara LÄGG AV! Nellie är lika mycket värd att träffa killarna som alla andra är. Ni som skriver så här bara sluta. Det var inte äns Nellie som skickade ett mail att få träffa killarna det gjorde dem hon jobbar med. Hon visste inte att hon skulle få träffa dem och spela paitball och göra en intervju.
Det är väll bara kul för oss foooers att Nellie också gillar the fooo? Tycker Nellie är jättestark som ändå hållet huvudet uppe fastän hon får flera hundra sådana här kommentarer på en liten bild. Jag hoppas att det jag skriver ska gå in i allas hjärnor som är så avundsjuka på Nellie så att dem skriver så taskiga saker. ALLA är lika mycket värda så bara SLUTA!!

Nu låter det som om att jag är jätte arg och så men villa vara få ut detta och berätta för alla att det är så fel.

Var stark Nellie!Nu har jag äntligen skaffat VideoFyMe. Jag länkar senare vad jag heter så om ni vill så kan ni gå in och följa mig. Har inte gjort någon video än men tänkte göra en nu på tisdag så ifall ni vill så kan ni gå in och kolla så hörs vi, hejdå❤️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Det har varit mycket prat om den nya filmen "Förr eller senare exploderar jag" så under den senaste månaden lånade jag boken från en nära vän och den var nästan en av dem bästa böckerna jag läst.

Den handlar om Hazel Grace som diagnosernas med fjärde stadiet av sköldkörtelcancer vid 13 års ålder. Två år senare sker ett medicinsk mirakel och tumörerna krymper, i alla fall tillfälligt. Hazel blir ivägtvingad av sin mamma till kyrkans stödgrupp för unga med cancer och där träffar hon Augustus Waters som också varit sjuk i cancer och fått amputera benet. Intresse uppstår och de två börjar umgås och blir kära.
Boken skildrar inte att det är synd om barnen för att de har cancer utan poängterar istället att man kan leva ett fullt liv även om man dör tidigt.

Jag rekommenderar verkligen boken till alla som läser detta. Jag kunde inte sluta läsa, den var beroendeframkallande och man levde sig verkligen in i den.

Efter att ha läst boken så gick jag och kollade på filmen för några dagar sedan men min kusin. Jag tyckte att filmen var helt underbar, när man satt där kunde man verkligen höra hur alla snyftade och grät i biosalongen. Eftersom att jag redan hade läst boken så visste jag vad som skulle hända och jag kan lova att ända från filmen började tills dess att den slutade satt jag bara och grät. Rekommenderar alla att se filmen för att den är helt underbar ... Älskar den!!!!!!
Likes

Comments

Som många redan vet så åkte jag till Portugal dagen innan skolavslutningen och var där i en vecka. När vi kom dit så var det ca 25 grader men dem andra dagarna under veckan var det upp mot 39 grader. Jag åkte med min kusin, farmor och 2 av mina farbröder, vi bodde på ett hotell (som jag inte riktigt vet vad det hette) i Lissabon och det var verkligen jättefint men det bästa var frukosten. Kanske inte så nyttig men sjukt god. Dem flesta dagarna gick åt att bada och sola men vi tillbringade också mycket tid med att kolla på olika sevärdheter. Det var ganska skönt att komma hem till familjen men längtar också tillbaka till värmen.
Likes

Comments

Nu har det gått några veckor på sommarlovet och jag måste säga att det är skönt och slippa skolan ett tag nu. Nu vill jag bara fokusera på att ta det lugnt, vara med kompisar, familjen, spela handboll och tillbringa en massa tid i stallet med min häst. Har några gånger fått frågan "om du bara fick välja hästar eller handboll vad skulle du valt?" Asså för mig är det som att välja mellan min mamma och pappa och det kan jag inte. Älskar dem båda för mycket för att göra det valet och då har det kommit många kommentarer om att när jag blir äldre så kommer jag inte kunna ha hästar och spela handboll för att det tar för mycket tid. Men snälla jag känner många som har hästar och går på en annan sport. Jag vet att just nu är det inga problem och dessutom har jag min familj som hjälper mig med stallet om jag inte skulle hinna t.ex om jag spelar cup eller behöver träna på ett prov. Älskar min häst och handboll över allt annat och vill inte tänka mig ett liv utan någon del.

Påtal om handboll så ska vi till Åhus snart pågrund av att vi ska spela cup. Tycker att det ska bli jättekul och speciellt nu när jag kan spela lite igen. För er som inte vet så har mitt främre korsband gått av så jag har inte kunnat spela på 8 månader nu. Jag går hos sjukgymnast och han säger att jag snart ska kunna spela fullt ut igen så att jag ska inte oroa mig för operation. Hoppas att jag ska kunna spela som vanligt i SM som är till hösten. Åhus cup är en av de få saker som jag faktiskt har planerat att göra denna sommaren. Annars så har jag bara tänk att tillbringa tid i stallet och som alltid på sommaren äta mycket glass och bada.

Är ledsen för att jag inte har varit så aktiv på min blogg men det har varit pågrund av att jag har haft mycket att redovisa i skolan och har lagt mycket tid på handbollen. Ska vara mer aktiv på bloggen framöver. Hoppas att ni har det bra så hörs vi. Hejdå! :)

Likes

Comments

Äntligen!!!!! Som jag har längtat efter det här. Nu är det dax för den dagen då vi åker upp till Göteborg och ser The Fooo för första gången AAAAHH 😱😱 Dörrarna öppnas kl 18.30 och där vi är på plats ❤️ kommer skriva mer efter konserten hur det var O.s.v. Kanske några bilder ❤️❤️

Likes

Comments

Känner mig bättre idag så jag passade på att följa med min syster till stan. Vi fikade och köpte 2 stycken nya Victoria Secret parfymer och två tröjor. Det är många som undrar var jag köpte parfymerna. Jag köpte dem på Heléne parfymeri i Lund. Dem koster 139 kr/st för dem som undrade. Nu har jag skaffat ett youtube konto så jag ska börja filma imorgon. Det var mycket velande med att skaffa ett youtube konto och lägga upp videor för min kompis gjorde det och la ut olika videos när hon sjöng och jag personligen tyckte att det var jättebra men då hade några i hennes skola hittat videon på youtube och börjat mobba henne för hennes videor då hon tog bort kontot och slutade sjunga. Först blev jag rädd att samma sak skulle hända mig även om jag inte sjunger och jag visste inte vad mina kompisar skulle tycka. Men mina kompisar och familj tycker att jag ska göra det och att jag gör roliga videos. Jag tycker att det är så FEL av dem på min kompis skola att mobba henne för att HON gör något som sticker ut. Jag tycker att hon sjunger fantastiskt bra och jag fattar inte vad dem pratar om. Sköt er själva och hacka inte ner på någon annan bara för att hon gör något annorlunda. Jag tycker att när man gör något som man gillar och tycker är kul och lite udda är sjukt modigt och det är när man sticker ut folk lägger märke till en. Både dålig kritik och BRA. Bara säger till dem som känner någon som videobloggar. Döm inte folk innan ni lär känna dem och istället för att hacka på dem stötta dem för att dem är så pass modiga att bjuda på sig själv och göra något udda. Sorry att det blev så mycket man var tvungen att skriva det. Hoppas att ni har det bra så hörs vi.
Likes

Comments

Idag är det fredag för dem som inte visste det. Idag har jag varit hemma från skolan därför att jag är sjuk. Det kanske inte var så bra att träna med halsfluss och förkylning. Iallafall kl 10.00 kom min bästis väns syster och lämnade sin kanin. Jag ska passa han i några dagar därför min kompis ska till Danmark. Tycker att det är kul och hjälpa till och om du läser detta så kommer jag att sakna dig. Kommer nog ringa lite då och då därför att jag glömmer hans namn hela tiden haha. Hoppas alla har det bra. PS. Det kommer information senare om youtube kontot <3>

Likes

Comments

Hej jag tycker att det är sjukt kul med bloggen därför att även fast jag bara har haft bloggen i 2 dagar så har jag faktiskt märkt att det är några som går in på min blogg och läser, gillar och skriver kommentarer. Tycket att det är jätteroligt. Sorry att jag inte har uppdaterat så mycket idag ska försöka göra det imorgon <>~ sommaren 2013 ~

Likes

Comments

Hej jag gjorde en video som jag tänkte lägga ut på youtube. Men senare så kom jag på att jag ville ha sanning eller konsekvens video, så nu ber jag alla att skriva i kommentarerna där nere vad olika frågor och saker jag ska göra<3 tack vi hörs senare 

Likes

Comments

Denna dagen har jag mest tillbringat tid med att skaffa ett youtube konto förför att det var några som ville det. Har även frågat några av mina vänner som tycket att jag ska skaffa det. På mitt youtube konto tänker göra vanliga videos som en videobloggare gör men slänga in lite komendi i det hela. Gjorde en video idag men tror jag ska göra om den eftersom att jag inte mår så bra så ser jag lite nere och deppig ut. Tror att jag kommer lägga upp min första video ikväll eller imorgon :)

Likes

Comments