Hej alle!

For nylig blev vi begge to konfirmeret - Mille d. 13/5 og Selma d. 25/5 - derfor skulle vi selvfølgelig også have en blå mandag!

Mandagen startede tidligt ud kl 8:30, hjemme hos en af vores klassekammerater med brunch. Herefter havde vi kørsel ud til Roskilde, hvor vores første aktivitet var lasergame. Det foregik i en skov, hvor vi hver blev tildelt en laserpistol. Vi blev delt ind i hold og så startede konkurrencen. Vi må nok indrømme at drengene havde lidt bedre styr på de pistoler end os piger, men fælles for os alle var de mange myggestik - som nu klør af helvedes til. Efter lasergames var det frokosttid. Vi fik serveret sandwiches fra en lokal biks i Roskilde.


Efter frokosten var indtaget, blev det tid til at tage videre til bumper balls. Bumper balls er, hvor man kommer ind i en stor oppustelig slags bold, hvor man har benene fri, så det er muligt at løbe med den på. I vores tilfælde skulle vi spille fodbold i godt og vel 2 timer. Her blev vi også delt op i hold, og så begyndte spillet ellers bare.


Det var nu blevet tid til sidste aktivitet, så vi kørte udmattet videre til vores sidste stop, nemlig Roskilde gokart. Vi blev introduceret til de forholdsregler stedet havde, og skulle efterfølgende tage udstyr på; dragt, nakkestøtte, en hygiejne hue og til sidst selvfølgelig en hjelm. Efter det var vi klar til at gå ned på banen og så ellers bare starte løbet.


Efter racerløb på gokartbanen, blev det tid til at køre hjemad. Vi blev kørt hjem til der hvor dagen startede og fik derefter en times fri fra hinanden. I denne time var der tid til bad og afslapning mm. Vi skulle mødes igen hjemme hos to af drengene kl. 19:30 til noget hygge-spise-tamtam. Timerne skred frem og kl 00:00 var tiden her også slut. Det var nu tid for os alle at tage hjemad. - En vellykket blå mandag var slut.

Tusinde tak fordi du læste med - vi håber, at du også læser med næste gang.

Mille & SelmaLige et par billeder fra vores tur på gokartbanen.

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Hej alle!

Velkommen til vores blog, og hermed også vores første indlæg. Dette indlæg vil være fyldt med en masse facts, så I kan komme til at kende os en smule bedre.

Lad os starte med Selma:

  • Mit fulde navn er Selma Sorknæs Svensson Radoor
  • Jeg er bosat i Solrød sammen med min familie
  • Jeg har en tvillingesøster og to mindre brødre. Udover det er mine forældre skilt
  • Min fritid bruger jeg på dans, skole, venner og familie
  • #funfact jeg har 6 piercinger


Og nu lidt om Mille:

  • Mit fulde navn er Mille Elli Juel Hassing Jensen
  • Jeg er bosat i Solrød Sammen med min familie
  • Jeg har to mindre søskende. Og mine forældre er også skilt.
  • I min fritid bruger jeg tid på atletik, skole, venner og min familie.
  • #funfact jeg har 2 af den samme hund - en hos mor og en hos far


Det var det, for vores første indlæg. Vi håber, at I fik noget ud af det, og vil følge med fremover.

Massere af love - Selma og Mille

Likes

Comments