Så mycket pepp omkring mig nu!

Pang och helt plötsligt så börjar det strömma till med hejarop från alla håll och kanter. Ni är många som kommenterar att det syns ordentligt nu på min kropp. Många sån säger att jag ser fit och tajt ut. Många är ni som säger att ni blir motiverade och inspirerade av mig.
Vet ni?
Det glädjer mig så oerhört mycket. Det värmer och ger sån oerhörd energi till att nu i detta läget lägga i ytterligare en växel.
TACK till alla er! Ni är underbara.

Det är såklart inte alltid så himla roligt att åka iväg till gymmet varje kväll, att gå upp kl 5 för att gå en promenad i 60 min varje dag. Att äta på schema och hela tiden planera in mat, träning, mellanmål, stretch, posering och massage. Det är så mycket mer än att bara träna hårt. Det är en extrem livsstil en extrem sport på alla sätt och vis. Och dessutom så går man och är konstant hungrig.
Men jag älskar det, annars hade jag aldrig gjort det. Man får bara köra på och hela hela tiden påminna sig om målet och känslan att utvecklas och fokusera på de bra positiva känslorna.
Det är nu 8 veckor kvar och det är NU det gäller. Det är NU agnarna skiljs från vetet. De som orkar ladda på, de som orkar fortsätta att motivera sig själva, de som har förmågan att se målet och vilja nå dit det är vi som lyckas.
Jag är absolut en av dem. Jag kommer m 8 veckor och 3 dagar att uppfylla en dröm jag haft så länge. Drömmen om att få stå på scen i en Body Fitness bikini.
Det är så nära nu.
Så sjukt taggad är jag och mer motiverad än någonsin. Tränar just nu hårdare än jag någonsin har gjort.

TACK till alla er som just nu hejjar på. Fortsätt det ger så mycket mer än ni tror!

KÄRLEK till er alla

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229