Det går bra nu

Allt flyter på bra nu. Jag har bra rutiner, har bra fokus och bra resultat i gymmet, vikten går sakta sakta nedåt. Min motivation är på topp och jag älskar livet just nu.

Vart ska vi börja…
I veckan träffade jag min coach. Inga större ändringar på kost och träning. Det flyter på bra men då jag tappat 2 kg så sänkte vi kaloriintaget lite och samtidigt så ska jag gå 3 morgonpromenader till i veckan (totalt 5 st nu)
Jag var ute och sprang i torsdags och det fick fantastiskt bra, bra tryck i benen, bra flås, bra känsla. Jag som hatar att konditionsträna jämt annars. Men nu har jag hittat den rätta känslan där.
Jag sprang i mörkret med bara skenet av min pannlampa medans hög house musik spelades i hörlurarna. Snacka om bra tillfälle till mental träning

I lördags var jag på Fitness Workshop och poseringstränade för första gången. Herreguuuu vad svårt. Men jag blev så taggad och inser vad jäkla cool denna satsning är. Det är inte bara att bygga lite muskler i gymmet som gäller. Jag älskar det, jag är så glad att jag gör detta och får denna utveckling som kommer arr komma framåt.

Jag älskar känslan av att se hur fettet från min kropp försvinner och musklernas konturer träder fram.

I fredags körde jag även en BodPod mätning. Delar med mig av resultaten imorgon.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229