Bangkok Life (och bästa sport hotellet i Bangkok)

Nu var det snart 1 vecka sen vi kom hem från vår resa. Men jag tänkte ändå skriva lite om vår Bangkokvistelse och då också det absolut bästa sporthotellet som finns där.

Pathumwan Princess Hotell i Bangkok
http://www.pprincess.com

Det ligger mitt i hjärtat. Mitt i shoppingområdet och t.o.m så mitt i så att det ligger faktiskt ovanpå MBK som är det största varuhuset i Bangkok.
KANON!

Men hotellet har också en stor pool 25m, 2 yacuzzis, Boxhörna med sandsäckar, Basketplan, 2 tennisbanor, squashhall, badmintonhall.
-Ja ni hör vilka sportmöjlgheter det finns. Självklart finns ett härligt spa.
Men bäst av allt deras gym. Som är lika stort som ett stort Stockholms gym. Alla maskiner finns, stort rum med cardiomaskiner och massor av fria vikter.
Helt fantastiskt hotell. 5 stjärnigt till ett rimligt pris.
Kan varmt rekommendera detta hotell om ni har vägarna förbi Bangkok.

Vi bodde här i 3 nätter och jag hann genomföra 4 träningspass på gymmet inkl Cardio.

Annars dessa dagar i Bangkok så blev det en himla massa shopping. Och med shoppingen en himla massa promenader mellan shoppingområdena.

Vår lilla tjej, vi kallar henne Vilden för att hon är så vild. Ha ha!
Hon är 1 1/2 år och gillar inte att åka vagn, hon går helst. Så dessa dagar har hon gått flera timmar. Vi hade ju ingen brådska någonstans så hon har fått styra takten helt. Hon gillar att vara i centrum och spela pajas. Ni kan ju bara tänka er vilken uppmärksamhet hon får i Asien med sina blåa ögon och ljusa lockar.

En gång drog hon på sig en blöja på huvudet och gick runt och dansade i ett shoppingcentrum. Asiaterna tittar och skrattar och fotar som galningar.

Vi älskar Bangkok, en stad som aldrig sover, ett konstant sorl av ljud. God mat, trevliga människor och grymt bra shopping.

Vilden i farten

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229