Hellooe

Så starter jeg op på min blog. Det er lidt underligt, og kan ikke lige vænne mig til tanken om at være blogger, jesus altså. Nu prøver jeg bare, så må det bære eller briste. Håber da udelukkende på det første.

Ja men jeg er 15 år gammel, og til dagligt går jeg på Faarevejle fri og efterskole, rigtig ude på landet, i forhold til der hvor, jeg bor, når jeg er hjemme. Jeg bor i København i byen Glostrup, hvor jeg har boet i cirka 10 år tror jeg det er. Efter efterskolen regner jeg stærkt med at skulle gå på Gladsaxe gym, men får først svar i Juni, laaang ventetid.

Hvad kommer der til at ske på min blog?

Jeg kommer til at skrive om hvad jeg laver i min fritid, hyggelige cafebesøg, mode, musik, og bare en helt masse om en teenagers liv og problematikker, som alle piger sikkert kan forholde sig til.

Hvorfor skal du læse med hos mig?

Ej det lyder helt som om jeg prøver at lave en reklame.. Men jeg synes du skal følge med hos mig, hvis du er tilhænger til et liv fyldt med skørhed og latter. Hvis du søger inspiration i dagligdagen, og ja hvis du elsker at følge med i en bloggers udfordringer og holdninger.


Vi skrives aaha!

Likes

Comments