Header

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments


Är det viktigt med utseende är det viktigt att se bra ut är självförtroende viktigt vad är viktigt och inte!!

Jag tänkte ta upp ämnet självförtroende hur viktigt är det igentligen!

Självförtroende är väldigt viktigt när det kommer till att kunna acceptera sig själv precis som man är.
Man ska kunna acceptera att man är den man är och att man är bra precis som man är men det kan vara svårare för visa och enklare för andra att lära sig acceptera en som man faktiskt är!

För mig är den svårt att acceptera den jag är för jag har fått massa kommentarer i verkligheten hit och ditt om mitt utseende om min personlighet , det är inte så enkelt att kunna acceptera sig själv när man vet vad visa andra tycker igentligen bodde jag bara skita i det och tänka om de inte accepterar mig för den jag är så har dem inget i mitt liv att göra och ja det flesta är borta i mitt liv men visa kommer alltid att finnas runt om kring dig!

Jag har fått höra i mitt liv du är bra som du är men om jag verkligen är det varför kan man inte acceptera sig själv för den man är!
Alla har bra och dåliga sidor och det är väll det som tar på mig att jag vill inte vara en dålig person eller jag vill inte säga något som någon kanske tar på fel sätt då är jag hellre tyst!
Man behöver inte vara en dålig person för att man har dåliga sidor också men för mig så känns det som att jag är en dålig person om det inte blir bra!

Jag är en väldigt pratsam person men när det gäller till skolan då är jag hellre tyst för att jag vet själv att man inte blir accepterad av alla och att om jag säger något då kommer det bara att bli fel vilket är jätte jobbigt för mig.
Men jag klarar inte av om jag skulle säga något som blev fel då går jag runt och har skullkänslor i veckor kan det vara det tar så hårt på mig! Såklart man inte blir accepterad av alla i skolan men för mig så blir det när jag inte är accepterad som jag är då börjar jag grubbla vad det är för fel på mig eller om jag har gjort något osv!

Så att kunna acceptera sig själv är viktigt men inte enkelt!

Utseende är inte viktigt enligt mig , jag bryr mig om personligheten det är det viktigaste och att det accepterar mig för den jag är och inget annat!
Jag har hört så många säga utseendet är inte viktigt nej jag ser det du står och säger massa saker som är fel på en bara men gud vad fult jag önskar jag såg bättre ut ursäkta då bryr du dig om utseendet trots allt!

Tex om man är kär i någon så vet jag så många som säger den personen ska vara snäll men ändå går personerna runt och bara nej hen är inte snygg , hen ser bra ut , om jag skulle ha en kille skulle han ha blåa ögon osv det är det jag får höra ofta och personer säger att det inte bryr sig om utseendet varför går du runt och säger vad du vill att din partner ska ha / se ut!
Om man är kär så är man kär utseendet spelar ärligt talat ingen roll det är inte så att du blir kär i personens utseende du blir kär i personen som den är inte utseendet!

Nu menar jag verkligen inte att alla gör så jag vet bara att det finns så många som gör så och det har också med självförtroendet att göra varför visa har dåligt självförtroende och det är väll en del varför jag har dåligt självförtroende!

Där har ni mitt svar nej jag tycker inte att utseendet är viktigt det viktigaste är personligheten detta jag skrev om par det kan vara vänskap också det kan vara allt möjligt vilket jag tycker är konstigt igentligen!

Har ni några frågor kommentera gärna!!

Likes

Comments

Allmänt, Mode

Detta är en new year outfit som är ganska upp klädd men ändå simpel!

En mer mysig christmas outfit man kan sätta på sin några snygga smycken för att piffa upp outfiten!

En new year outfit väldigt upp piffat om man ska i väg tex!

En snygg men mysig outfit och ändå bekväm!

Här är en till mysig outfit men har piffat upp det lite med några snygga smycken!

Vill bara till äga att dessa bilderna har jag gjort själv på en app det är därför deras logga står nere i vänstra hörnet!

Likes

Comments