Dreamy denim jumpsuit

Hej søde læsere!

Jeg er så småt begyndt at overveje, hvad jeg skal pakke til jeg rejser fra kolde DK om 5 dage (læs hvor jeg skal hen her) og endnu vigtigere, hvilke outfits jeg skal have med mig, for der skulle blive helt op til 15 grader nogle dage - det er jo rent forårsvejr! :-)

Jeg fandt det skønne jumpsuit, da jeg forleden gennemsøgte internettet for lækkert tøj jeg ikke har råd til (#broke) og fik lyst til at lege med det og det kom der ovenstående collage ud af, som jeg tænkte jeg ville dele med jer herinde på bloggen. Jeg elsker faktisk at sidde og lave alle mulige slags collager og kigger du tilbage på bloggen, finder du en del af disse såkaldte collager, men jeg burde virkelig oppe mit game og få fat i et ordentligt program til dette.. Men det her er gratis og ret så effektivt, når jeg gerne vil have mine ideer ud visuelt og lige i øjeblikket, hvor jeg bliver grebet af inspiration.

Jeg elsker denim stilen og de af jer der har fulgt med på min Instagram story har sikkert lagt mærke til, at jeg efter Copenhagen Fashionweek sidste år, forelskede mig i et dansk brand, kaldet Blanche. De har en del forskellige styles, men altid denim på adskillige måder og jeg elsker det! Dette jumpsuit gav mig da også Blanche vibes og derfor forelskede jeg mig også i dette med det samme. Det er dog ikke fra Blanche, men fra NAKD. Jeg har stylet det med smukke guld statement pieces, fordi jeg simpelthen ELSKER guld og smykker der er lidt over the top, er lige mig! De røde detaljer fra baretten, den røde læbestift og de røde Cat-eye solbriller løfter outfittet op på et højere niveau af chic! Personligt ville jeg elske at hoppe i dette outfit og vimse rundt og tage billeder all blogger og turist like i Rom!

Hvad synes I om outfittet? :-)

Knus

-MillaWonderland

Synes godt om

Kommentarer