Contains affiliate links

Godaften søde læsere!
Jeg ved ikke med jer, men det virker som om jeg er den eneste der ikke har modtaget overdådige mængder chokolade og blomster i dag, så jeg besluttede at forkæle mig selv på valentinsdag, med en ordentlig omgang shopping! Jeg har opdateret min forårsgarderobe med ovenstående items og har linket til dem. Btw så har Nelly i anledningen af valentinsdag 20% rabat på ALT og det kan udnyttes et par timer endnu - så hvad venter du på? ;-)

Knus
-MillaWonderland

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Hej søde læsere! Jeg har glædet mig utrolig meget til at dele den her nyhed med jer og hvorfor ikke gøre det på en kold grå (og ret så våd) mandag? Jeg håber disse skønne billeder kan sende jeres tanker mod varmere himmelstrøg <3

Jeg fylder 25 år om lidt over en måneds tid - og til de af jer der ikke kender mig så er der to ting i lige skal lære: 1. Jeg ELSKER gaver og 2. Jeg går meget op i at fejre fødselsdage, ikke blot min egen men også andres. Jeg synes det er en vigtig dag, som skal markeres. Du kom til verden denne dato og du burde elske dig selv nok til at ville fejre det - Hvorfor? fordi du er fantastisk, er det ikke værd at fejre?

Tilbage til min 25-års fødselsdag, som jeg egentlig synes er et lidt skarpt hjørne at runde og derfor synes jeg (naturligvis) også at det skal fejres på en helt speciel måde. Problemet er, at jeg fylder 25 på en onsdag, en onsdag?! Det er nok den mest 'hverdagsagtige' dag at fylde år, for alle er jo på arbejde og har derfor ikke tid til at fejre mig før om aftenen. Jeg har fri fra studiet den uge, så jeg kan bare gå derhjemme og vente til dem jeg holder af får fri fra deres respektive arbejde, skole osv. - Øv altså det gider jeg simpelthen ikke på min 25-års fødselsdag!

Min mor har heldigvis fri, så jeg inviterede hende med på Hotel Vejlefjord, et paradis jeg længe har ville besøge og jeg kunne ikke komme på en mere fantastisk måde at fejre min fødselsdag på end at vågne op i skønne Vejlefjord. Opholdet er bestilt, og nu kan jeg bare gå og trippe med mine små fødder til det bliver tirsdag den 27. Marts, hvor vi drager afsted mod skønne Vejlefjord.

Jeg elsker mig selv og netop derfor fortjener jeg et skønt ophold i de smukkeste omgivelser, med min smukke mor.
Jeg kan slet ikke vente.

Husk at elske jer selv!
Knus
-MillaWonderland
*Billederne er lånt af Hotel Vejlefjord - Indlægget er ikke sponsoreret

Likes

Comments

Hej søde læsere! Dagens indlæg er et af de mere personlige. Som de fleste af jer ved, så tog jeg til København sidste uge, direkte efter min eksamen, fordi jeg var inviteret til et event i forbindelse med CPHFW18 og endte også med at deltage i CIFF, hvor jeg fik lov til at snuse til efterårets looks. Men det var egentlig ikke grunden til jeg tog afsted i første omgang.

Jeg modtog invitationen til eventet og det var som om, at noget inde i mig skreg: "GØR DET!". Jeg havde egentlig ikke tænkt mig at deltage fordi det ville kræve at jeg tog til København på en hverdag. Jeg kunne dog ikke få invitationen ud af hovedet. Først og fremmest fordi jeg var meget beæret over at være blevet inviteret til noget som helst i modeugen, det er ret svært at komme med til noget, hvis ikke man har en million følgere på sin blog/instagram.. For det andet fordi jeg havde haft projekt og eksamen op over begge ører siden før jul og havde flere gange i den periode ønsket at jeg kunne rejse væk, bare for en stund, og nu da jeg havde muligheden, tvivlede jeg..

2 dage efter jeg modtag invitationen, kontaktede jeg min onkel for at høre om jeg kunne bo hos ham, Lisbeth og min lille fætter Viggo på Amager og lod det være op til dem, at afgøre, hvorvidt jeg skulle afsted eller ej, for havde jeg intet sted at sove, havde jeg ikke råd til at tage afsted. Jeg modtog svar om at jeg var yderst velkommen og bookede straks togbilletter. Det var med sitrende fingre og et kæmpe sug i maven at jeg bookede billetterne, eftersom jeg vidste at jeg skulle afsted HELT alene, noget som jeg ellers normalt nyder, men som på det sidste har været en stor udfordring for mig...

Jeg tog det hele som et tegn. Et tegn på, at nu var det tid.
Jeg har mistet mig selv i det hele, hvem jeg er, hvad jeg vil.
Jeg må finde tilbage til mig selv igen, uden hjælp fra andre.
Dette var min chance for at finde tilbage til mig selv igen.

Jeg trådte ud af toget, diffus og en smule køresyg efter en 4,30 timers togtur og vandrede i raskt tempo ud af Københavns hovedbanegård. Det første der møder mig er en hjemløs der sidder på trappen og fryser, travle mennesker der løber til toget. Jeg lammes med et, stopper op og tænker: "Jeg er her, hvad så nu?". Jeg havde to timer jeg skulle slå ihjel inden eventet startede og besluttede mig for at sætte mig på en kaffebar for at ordne nogle praktiske ting. Da jeg ankommer til kaffebaren, bliver jeg mindet om, at jeg virkelig er på udebane, da jeg skal bestille min kaffe ved den lidt flabede barista bag disken. Men jeg lader hende ikke gå mig på og ender da også med at få hende til at smile, da jeg modtager min kaffe. Mens jeg drikker min kaffe forbereder jeg mig mentalt på at jeg skal deltage i et event, og ankomme alene. Jeg skal networke med mennesker jeg ikke kender, uden at have nogle at gemme mig bag ved. Men jeg vidste også, at det ville blive en god aften, fordi jeg besluttede mig for, at det ville blive en god aften. Jeg besluttede mig for, at jeg ikke ville lade mig skræmme af de negative tanker, men derimod fokusere på de positive. Jeg fandt ligeså en del af mig selv, da jeg sad på kaffebaren, for der kunne jeg være i eget selskab og finde indre ro, til trods for der var larm omkring mig - en egenskab som jeg virkelig værdsætter ved mig selv. Efter eventet var jeg glad, men træt og mæt af indtryk. Det havde været en lang dag, så jeg hoppede på metroen og priste mig lykkelig over at have fået muligheden for at deltage i et så fint event og glædede mig over, at jeg nu skulle mod Amager og overnatte hos nær familie.

Den efterfølgende dag, havde jeg planlagt diverse steder jeg skulle besøge; et visit på Assistens Kirkegård, Glyptoteket, en modeudstilling på Østerbro bibliotek, marmorkirken, diverse spisesteder osv. osv. Men alle disse steder blev slet ikke en realitet, for jeg fik et foreslag som jeg ikke kunne modstå, at deltage i CIFF som presse - og derfor blev stort set hele min torsdag brugt på CIFF istedet for de mange andre seværdigheder jeg havde planlagt hjemmefra som en del af min selv-realiserings tur. Efter CIFF tog jeg metroen ind til Strøget, for jeg havde stadig lidt dagstimer igen, men jeg var så mættet af oplevelser fra CIFF, at jeg hurtigt besluttede mig for at tage metroen tilbage mod Amager og fandt et træningscenter, hvor jeg kunne koble fra. Resten af aftenen blev brugt sammen med familien, min lille fætter Viggo, lækker aftensmad og perleplader en mas', inden jeg fredag morgen krammede dem farvel og hoppede på et tog tilbage til Aalborg, hvor min søde kæreste ventede på mig ved toget.

Hvad har jeg lært af denne tur? Sommetider skal man gribe det livet kaster og acceptere, at livet ikke altid folder sig ud som man troede det ville. Jeg tror på, at ting sker af en årsag. Jeg tror på, at jeg fandt en del af mig selv på den tur, som har været gemt væk længe. Jeg fandt også ud af, hvor meget jeg har ændret mig det sidste år, en skræmmende oplevelse. Det fede ved livet er, at det kan ændre sig hvert øjeblik. Du kan bruge adskillige timer på at planlægge hvad du skal, men dine planer kan ændre sig med et blink

Min tur var for at finde tilbage til mig selv.
Jeg fandt dele af mig selv på denne tur, som jeg ikke har set længe.
Det er jeg meget taknemmelig for.

Har du haft en selv-realiserende oplevelse? <3

Knus
-MillaWonderland

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hej søde læsere! her til aften har jeg et lækkert inspirerende indlæg til jer med denne måneds wanties.

Jeg ville lyve hvis jeg sagde, at denne måneds collage ikke er inspireret af Copenhagen Fashion Week. Jeg har under modeugen indset, at der er en del key items som jeg længe har haft i kikkerten, men mangler i min egen graderobe og det har jeg i sinde at lave om på denne sæson. Af de key items jeg mangler kan jeg nævne; et ur i guld, en nude læbestift, loafers, statement solbriller og øreringe, hvor jeg fandt ovenstående der minder utrolig meget om de nye fra Hvisk. En ny parfume, en lækker body-oil og så har jeg altid godt kunne tænke mig at prøve de der Foreo dimser til ansigtet.

Hvad er jeres wanties i Februar? <3

Knus
-MillaWonderland

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hej søde læsere! Jeg håber i kunne lide mit indlæg omkring CIFF som jeg postede i går. Hvis ikke i har fået læst det, synes jeg du skal læse det inden du læser dette indlæg. Du finder gårdsdagens indlæg lige her.

Jeg har simpelthen fået taget så mange fine billeder fra eventet at jeg slet ikke kan nå at vise jer dem alle uden at spamme bloggen for sindssygt. Jeg har dog udvalgt de billeder som jeg synes afspejlede CIFF bedst og jeg håber i kan fornemme at CIFF var en perfekt blanding af high-end fashion, art installations, tasker, sko, smykker, runway shows og et skvæt interior. Jeg mødte en række søde mennesker og gik hjem med et par tilbud om eventuelt samarbejde.

Jeg er så taknemmelig for at jeg fik mulighed for at komme med til CIFF og opleve et helt igennem fantastisk event og komme helt tæt på designerne bag alle de brands som man som regel kun "oplever" online eller i de fysiske butikker. Det er noget helt andet at opleve designerne in person og høre deres fortælling bag designet, yderst fascinerende!

Jeg håber i nød at høre om min tur til København og jeg håber i får en skøn tirsdag!

Knus
-MillaWonderland

Likes

Comments

Hej søde læsere! Jeg håber i har haft en god mandag. Min har været travl fra morgen til aften. Jeg har dog et ret så interessant indlæg til jer her til aften og i morgen.

Som nogle af jer måske opdagede via. min Instagram: millawonderland_ Så var jeg i sidste uge i København og deltog i et event i forbindelse med Copenhagen Fashion Week, hvis ikke kan du læse det lige her. Jeg var dog så heldig at jeg også fik muligheden for at komme med som presse til CIFF i torsdags. Til de af jer der ikke kender CIFF så er det i bund og grund et mekka for modeentusiaster på den ene eller anden måde. Hele Bella Centeret (og det er altså ret stort) er fyldt med diverse stande, med designere fra hele verden, der fremviser deres nyeste skud på stammen og runway shows. I denne omgang var det AW2018 (Autumn) der blev vist frem og nogle havde også deres SS2018 (spring) med, som jo egentlig er den sæson vi går ind i nu. Jeg har aldrig deltaget i CIFF før, men fik anbefalet det af søde Lisbeth og jeg endte med at bruge 4 timer derude, for der var simpelthen så meget at se på. Hold nu op hvor var det et fedt event, det er bestemt ikke sidste gang jeg skal med!

Jeg fik taget en dælens masse billeder derude, men for mange til at poste i et indlæg, derfor har jeg flere billeder klar til jer i morgen. Jeg fik ligeså en masse inspiration til min forårsgarderobe og efterårsgarderobe, hvilket jeg i øjeblikket arbejder på at dele med jer her på bloggen også. Det tænker jeg kunne være interessant for jer! Udover det faldt jeg for en masse designere, som jeg ikke kendte til før, som jeg må holde øje med!

Nu vil jeg stoppe inden indlægget bliver alt for langt - husk på at jeg fortsætter det i morgen. Ha' en dejlig mandag aften!

Knus
-MillaWonderland

Likes

Comments

Hej søde læsere! I går aftes var jeg til event i forbindelse med modeugen i København. Eventet var i samarbejde med Boozt.com der er hovedsponsor på Copenhagen Fashion Week i år (og underskrevet kontrakt et par år frem også) og blev afholdt på det smukke hotel Radisson Blu Royal, som har gennemgået en yderst pragmatisk forvandling. Det er gået fra at være et 70'er lignende hotel, til et inferno af stilfuldt design, med Arne Jacobsen møbler og smukt marmor overalt, på både gulve som på vægge. En lille fugl sang om at hotellet faktisk er designet af Arne Jacobsen, hvilket forklarer at hans møbler og lamper var en stor del af hotellets indretning. Virkelig et smukt hotel!

Boozt.com gav lov til at spirende designere kunne fortælle om deres design og hvor de havde fået inspiration fra, meget inspirerende at høre deres tanker bag designet. Metapic, et hjælpeværktøj til bloggere/influencere var også til stede til eventet og fortalte omkring deres koncept, som jeg egentlig godt kendte i forvejen, men jeg havde mulighed for at få yderligere information omkring værktøjet, da founderne af Metapic Nadine & Malin stod klar til at hjælpe.

Der var rig mulighed for at networke og jeg mødte da også nogle helt unikke personligheder, som jeg hurtigt fandt sammen med, fordi kemien var god, så god at jeg skal mødes med en af dem til frokost senere i dag. Jeg lærte dog også en del ved at være til eventet som jeg kan tage med mig videre til næste gang - og så skal jeg vist liiige have investeret i et par visitkort, for det blev efterspurgt et par gange ;-)

I dag har jeg København for mig selv (altså ikke sådan for real, der er mennesker), men jeg har en date med smukke København og agter at udforske den smukke by, til mine ben ikke vil længere. Jeg har et par steder jeg gerne vil se, som jeg har listet på min mobil, så skal jeg nok shoppe lidt, spise lækker mad, drikke kaffe på en af Københavns mange hyggelige caféer og sidst, men ikke mindst få afprøvet mit nye kamera, som gerne skulle være rødglødende med alle de billeder ;-) Jeg glæder mig!

Jeg opdaterede desuden også min Instagram profil: millawonderland_

Jeg håber i får en dejlig torsdag
Knus
-MillaWonderland

Likes

Comments

Jeg viser mine smukke lokker frem efter frisørbesøg og et sneak peak af det outfit jeg skal have på til eventet i forbindelse med CPHFW18

Hej søde læsere!
Jeg sidder i skrivende stund i et tog, på vej til København, hvor jeg skal deltage i et meget spændende event i forbindelse med Copenhagen Fashion Week 2018 senere i dag, som jeg glæder mig til at fortælle jer mere om i morgen. Udover det har jeg lige været til min sidste eksamen i denne omgang og det gik rigtig godt, så min gruppe og jeg er ellevilde! :-)

Men som nogle af jer nok så på min IG: Hugmyheart, så var jeg til frisøren og få forkælet mine lokker i går. Det er også kun 1,5 år siden jeg var der sidst, så det trængte i den grad til at blive fikset. Jeg har i det sidste 1,5år haft en todelt hårfarve, Balayage ville nogle måske kalde det, hvor min bundfarve og en del af mit hår er ret mørkt, men spidserne er blonde. Jeg har været rigtig glad for min hårfarve, men var egentlig heller ikke utilfreds med min oprindelige hårfarve, som jo egentlig er blond. Så jeg vil nu gerne tilbage til min "oprindelige" hårfarve. Men som min søde frisør, Mai-Britt fortalte mig, så går man ikke bare fra mørkt til lyst sådan bum. Det sker over en proces, og den proces er jeg så i gang med nu. Jeg har altså fået lyse reflekser i min mørke farve og så lavede hun en smuk overgang til det lysere hår, så farvekontrasten ikke var alt for voldsom. Jeg er virkelig tilfreds med resultatet og glæder mig til at sætte mig i stolen næste gang, hvor håret forhåbentligvis bliver helt lyst igen.

Jeg er ikke blevet betalt for at sige det her, men jeg vil nu alligevel benytte lejligheden til at lave noget larm for Salon Nordic som er den frisør jeg besøger, når mit hår skal forkæles. De er super søde og professionelle - og så kender jeg ejeren, Cate som virkelig også er en skøn og dygtig dame!

Jeg håber i får en fantastisk onsdag
Knus
-MillaWonderland

Likes

Comments

Contains affiliate links

Strik fra Vero Moda Aware (her) // Bukser fra Gina Tricot (lign. her) //

Baker Boy hat fra Asos (her) // Sko fra Puma (her)

Hej søde læsere! På en kold mandag, hvor vinden rusker godt og grundigt igennem og man har en del ærinder at se til, er det rart at kunne hoppe i et varmt, men samtidig afslappet outfit. Jeg skal til min sidste eksamen for denne omgang på onsdag og jeg har en del at ordne inden da. Jeg er i øjeblikket i fuld gang med at opgradere bloggen, sådan for alvor og jeg glæder mig til at kunne vise jer resultatet.

Jeg håber i får en dejlig mandag!
Knus
-MillaWonderland

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hej søde læsere!

Nu varer det ikke så forfærdeligt længe førend jeg starter på studie igen, men jeg har længe søgt efter en rygsæk med plads til både min laptop, min frokost, min kaffe og min vandflaske. Men det er egentlig meget sværere end jeg troede at finde en rygsæk, som ikke får mig til at ligne en der er på vej i børnehave ;-) Men nu har jeg endelig fundet en smuk rygsæk der opfylder alle mine krav. Den er praktisk og med fine gulddetaljer.

Den smukke militærjakke faldt jeg over på min udsalgshunt i starten af Januar og jeg har ikke kunne få den ud af hovedet siden. Jeg elsker de gyldne detaljer og det rå look. Nu har jeg klikket den hjem og glæder mig så meget til at rocke den i Aalborgs gader og stræder. En ekstra bonus er, at den lige nu er sat ned fra 699,- til 199,- og der er stadig et par tilbage i M og L så du skal være hurtig, hvis den skal være din!

Stay golden!

Hvad synes i om mine items? :-)

Knus
-MillaWonderland

Likes

Comments