Hej det var ju som ett tag sedan. Har säkert hänt en massa jag glömt bort har spenderat senaste veckan i garaget själv inte gjort så mycket mest varit pappas assistent men har säkert lärt mig någonting. Man är lite bortskämd när man har en pappa som kan nästan allt om bilar och de festa fordon. Man bara rullar in sitt fordon i garaget sen fixar han det. Har sjukt bra planer till söndag meeen ska inte berätta det än! Har typ alldeles för mycket prov i skolan just nu men det får man väll räkna med när man går i nian, att det kommer att komma mycket prov. Vet inte hur det är på andra skolor men vi har sjukt mycket prov typ 5 per vecka känns det som samtidigt ska man göra uppsatser och läxor.. Hade sjukt skön jul feeling i helg julpyntade här hemma och lyssnade på jul musik. Vet inte alls vad jag ska önska mig i julklapp men de löser sig får typ önska mig pengar och sen köpa något vettigt med det. Jaja får väll försöka blogga oftare iaf typ två gånger i månaden. Låter de rimligt? Ska jag vara ärligt så hade jag glömt bort att jag hade en blogg det var en vän som här om dan frågade om jag hade bloggat och då kom jag på att jag hade en blogg. Hehe ingen stor bloggare blir det ine av mig iaf. Men vi hörs! 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

​Livet rullar på som vanligt det finns massor av saker jag borde göra, jag borde ta tag i träningen, jag borde äte mer hälsosamt, jag borde städa mitt rum, jag borde skaffa ett jobb osv listan är lång. Men jag har tre prov denna vecka ett imorgon so om andra världskriget och på fredag har jag matte och finska prov, nästa vecka har jag biologi prov.. Jaja får försöka plugga och få så bra resultat som möjligt men känns lite stressigt har ju samtidigt läxor jag också måste göra.. 

Nu har vi kommit in i period 2 i skolan vilket betyder att jag ÄNTLIGEN börjar sluta 13 på onsdagar så skönt! Förra veckan hade vi prao fett chill! Önskar man kunde ha prao typ en gång i månaden eller nåt. Snart har vi också skolfoto, tänk sista skolfotot med denna klass har då snart tagit hela 10 klassfoton med denna klass. 

Finns också tusen saker jag vill ha just nu men sparar för tillfället pengar till en epa. Ska göra teori provet till am-kortet också men säger inte datumet ifall jag inte klarar det, hehe. 

Likes

Comments