Dilemma

Hei!

Jeg er så usikker på hva jeg skal velge å gjøre. Altså på tanke på fremtiden min. Jeg står mellom å fortsette i NAV eller ta tilbudet som lærling i butikkslakterfaget.

Hos Nav får jeg støtte og mulighet til å samle opp praksis for å ta fagbrevet som konditor. Noe som jeg har virkelig lyst til. Ulempen er vel at det kan ta flere år til jeg får ta det fagbrevet.

Eller så kan jeg ta i mot tilbudet om hjelp til å få lærlingplasss som butikkslakter. Noe jeg har null kunnskap og erfaring om, men som også kan være positivt for å komme meg ut av komfortsonen og gi meg en ny erfaring innenfor mat.

Har også tenkt på at institusjonskokk kan fortsatt være en mulighet. Nå som jeg har jobbet i kantinen på universitetet i agder, har jeg trives veldig med å lage mat. Selv om jeg lager det samme hver dag.

Hva tenker dere?
Trenger virkelig tips!

(Bildene er hentet fra google)

- Camilla

Liker

Kommentarer