Läääänge sedan jag skrev något här. & mycket har hänt! Ivan är opererad och på måndag väntar vårt 2 återbesök hos Strömsholm. Hoppas på att allt ser bra ut även denna gången och att hans muskler som motarbetat oss börjar släppa. All muskulatur vi kämpade upp i somras med all simning har nu försvunnit pga att han inte använt benet som han borde. Dumma dumma muskler 😩💪🏼 några bilder på min krigare får sammanfatta oktober-januari 💖

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • Ivan
  • 86 Readers

Likes

Comments

Jag och Minnie red ut med Rickard på Q och Jessi på Elton idag efter lunchen. 55 minuters skrittpromenad i skogen. En mysig och framför allt en lugn tur, inte pga hastigheten men för att alla hästar skötte sig 😅 finaste pollarna 💖

Likes

Comments

Efter en turbulent vecka för Richards del tog vi en långpromenad uppe i fängelseskogen igår. Vi gick åt "fel" håll vilket resulterade i att vi virrade bort lite 🙈. Blev ändå en härlig promenad med två trötta hundar. Trodde det skulle vara lite svalare i skogen, men eftersom det rensats upp en del så var det tryckande sol på många ställen, lite för varmt för hundarna egentligen. Tur vi tog med vattenflaska 😊👍

  • Kita
  • 107 Readers

Likes

Comments

Gick först 30 min med alla vovvar i lååångsamt tempo för Ivans skull, sen hem o lämna av Ivan o vidare mor hacksta. Gick upp för hackstabacken, räcker med en gång i denna värme.. Puuh! Puppe bestämde sig att ta sig ett dopp i en bäck bestående mestadels av lera. Blev ett bad hemma, o frisering och borstning av all päls - alla tovor borta woop woop. Nu väntar vi på Jessi o ska strax iväg till stallet.

Likes

Comments

I lördags var jag, Natalie o hundarna ute i skogen o plockade blåbär. Mysig stund som resultera de i en paj :)

Likes

Comments

Veterinärbesöket igår gick inte riktigt som planerat. Den där inflammationen i SI leden visade sig vara höftledsdysplasi på höger sida, vänster såg bra ut om man ska finna något positivt i detta. Alternativen som finns nu är antigen operation, det vill säga sätta in en ny höftled, eller låta Ivan somna in.

Har en miljon frågor och väldigt få svar som det är just nu. Ivans plåtar ska skickas till kunniga ortopeder så får vi se om det ens finns en möjlighet att operera. För att Ivan ska få gå igenom operationen krävs det bra odds för att han ska kunna få ett skapligt liv och "klara av" att vara hund igen, annars är det ingen vits att låta honom gå igenom något sånt här.

Just nu är framtiden oviss och jag hoppas att ett beslut kan tas snabbast möjligt. Ååh min lilla Ivis :'(

Likes

Comments

Dööömätt just nu! Precis varit på räkbåt för att fira mammas födelsedag (som fyllde år i juni.. Men men). Super trevligt minus för mr & mrs fylleslag som satt bredvid oss, men lite underhållande var dom om man ska se det från den ljusa sidan ;) nu väntar sängen. Sov gott!!

Likes

Comments

Mamma drog med mig och Kita på en låååång svamp o blåbärstur i söndags. Himla mysigt men framför allt lyckat! Hittade massor med svamp och det kryllade bokstavligen av stora goda blåbär. Mamma hade även gjort fika, många tummar upp för vem uppskattar inte fika efter 4 h i skogen ? :)

Likes

Comments

Jag blir så lycklig av de här videon. Inte bara för att det är en härlig video på en lycklig hund som springer på en äng med strålande väder. Utan det som berör mig mest är att jag blir påmind om hur jag har kämpat för att få den här möjligheten, att just denna kvällen se henne rusa runt som den spralliga rottis hon är. 

För 1,5 år sedan bokade jag tid hos fysioterapeuten Anna. Uppgiven som jag var hade jag inga höga förhoppningar, men optimisten inom mig tänkte att "äsh det är nog bara en reaktion efter muskelsträckningen".. dvs muskelsträckningen som Malmö veterinären fastställde som aldrig ägt rum. 

Efter besök hos Hundkuranten och med hjälp av veterinären Eva Sahlen fastställdes hennes problem. L7S1, hasledsartros, pålagringar i tåleder samt armbågar. Just då, hos veterinären med röntgenplåtarna framför sig kändes framtiden mörk. Men med månaders rehab bestående av water treadmill, simning och laserbehandlingar står vi här idag, med en pigg tjej som har en fantastiskt livsglädje. I augusti var det exakt 1 år sedan hon "friskförklarades". Det fanns inget mer som Anna kunde göra.. hon var så fin som hon kunde i kroppen och var för första gången på 4 år (tänk att det skulle ta 4 år för att få rätt hjälp!!) var Kita reaktions fri i lederna. VILKEN LYCKA!

Jag ska komma ihåg att minnas detta när det känns jobbigt med Ivan. Hans problem ska också lösas. Mina fina svarvita pingvin ska också kunna rusa omkring på en oklippt äng utan att den elaka S1 leden protesterar.

Likes

Comments

Lyllo mig som får spendera mina dagar med denna vackra varelse. Idag red vi ett kort dressyrpass i ridhuset då vår partner in crime Elton snubblade sist vi red ut o skrapade upp halva kroppen :( Minnie skötte sig galant idag o blev så fin. Så fort hon släpper i högersidan blir hon om om möjligt mer magisk, hon är ju alltid magisk <3

Fina Minnie

En gammal bild på Elton i hagen, & dagens bild :( svullen stackare </3

Likes

Comments