Urmysig helg!

Fredag💗

Fredagen bjöd pÄ en tripp upp till huvudstaden för att gÄ pÄ dejt med en kille vi kan kalla för O. Vi valde en avsmakningsmeny som bestod utav tre rÀtter pÄ en restaurang i Sundbyberg som heter Piatti.

Det var verkligen sÄ god mat samt mysig miljö! Hade en mysig upplevelse dÀr med trevlig personal samt extremt trevligt sÀllskap.

DĂ€refter begav vi oss emot honom.

Lördag 💗

Valde att spendera Àven lördagen hos honom, vi Äkte till Heron för att handla inför veckan och passade Àven pÄ att trÀffa min tjejkompis Kamila som jag inte trÀffat pÄ över tvÄ hela Är!

VÀl hemma bestÀllde vi sushi samt Ät som vargar verkligen med dipp, gurkstavar, morotsstavar, glass och apelsin.
Resten av kvÀllen degade vi enbart i soffan framför film. SÄ otroligt skönt med en nykter och lugn lördagskvÀll efter ett tag nu ha festat sÄ intensivt nÀstan varje lördag.

Söndag💗
Åkte hem. PĂ„ hemvĂ€gen mötte jag upp Jennifer för att bege oss emot affĂ€ren. Hade en flaska prosecco till övers dĂ„ det ej blev nĂ„got partaj i lördags sĂ„ vi köpte hem lite(mycket) smĂ„tt och gott inför en tapaskvĂ€ll.


Hoppas ni andra hade en lika mysig helg som jag hade det!

Efter en mörk period fylld av Ängest och elÀnde i livet sÄ kÀnns det sÄ skönt att börja se ljuset i tunneln och att allt börjar ordna upp sig.

Är sĂ„ tacksam över den personen jag blivit och alla mĂ€nniskor runt omkring mig.
Hur stark jag Àr i mig sjÀlv, hur fin relation jag har till mina medmÀnniskor och framöverallt min egna relation jag har till mig sjÀlv!

Det ska vara "gött" & leva!

  • NĂ€ra VintervĂ€gen , Nyköping

Gillar

Kommentarer

Julia Blomgren,
Skönt att du börjar mÄ lite bÀttre<33 Kram!!
nouw.com/juliablomgren