Header

Hejsan, nu va det jätte länge sen jag ens va in på bloggen och varken blogga, men de ska jag berätta.

just nu har de varit upp och ner, det har inte varit så bra alls. jag har inte mått bra och då kände jag att de inte va nån mening till att blogga. anledningen till varför jag inte har bloggat är att jag nästan gått in i en depression, som man gör när man är gravid , och jag som även har ADHD har jättesvårt att kontrollera mitt humör ännu mer nu när jag är gravid , och det har gjort att det blivit väldigt jobbigt för mig. sen är det en massa andra saker som hänt som jag inte tänker skriva ut här tyvärr.

men annars så är der väl okej, bebis sparkar som bara den, lever om på nätterna så man inte kan sova och va vaken på nätterna för att lära gå och kissa hela tiden, ha ont och inte vela röra sig. men mysigt är det, och det ät värt smärtan. nu är det inte långt kvar, nu är det bara 4 månader kvar, och 3 månader tills jag fyller 17! så jag längtar väldigt mycket, och snart är det julafton och jag längtar som bara den, vill bara att det ska komma massa snö på vägarna nu!! men nu ska jag gå och äta och ta det lugnt.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

nu är jag tillbaka efter en ''paus'' har varit så trött på det mesta och ja jag kan berätta lite mer i ett annat inlägg. under den här tiden jag inte bloggat jag har jag haft lov. och varit på ultraljud och fick äntligen se vad de va för något där inne och de vart en liten kille, ska bli så roligt, så de är beräknat 26 mars. just nu så har jag nyss tagit mig en varm dusch, och ska lägga mig för imorgon åka till sjukhuset. vi har sökt en lägenhet på smultronbacken så vi får se om vi får den, det hoppas jag verkligen att vi gör. och skönt med en 2 istället för en 1! gud vad tiden går fort har jag märkt, för ett tag sen va jag inte alls stor men nu jävlar har jag växt på mig några kilon, nej men nu ska jag lägga mig och kolla på en film och försöka sova,natti.

kan även bjuda på en bild på min goa runda mage och mitt älskade hjärta!

Likes

Comments

Nu har vi äntligen fått ätit pizza, som jag längtat efter denna goda pizza. förutom det så kom vi hem precis, har varit i årsunda med tessan albin och robin k, sen kom robin och hämtade mig så åkte vi hem och åt denna underbara pizza. just nu sitter han och kollar på paradise hotel och jag sitter och gör ingenting.. rolig pojkvän, nä men ska väl ta och lägga mig upp tidigt och sluta tidigt sen är det lov, så fruktansvärt skönt, natti.

Likes

Comments

helt slut i kroppen bara att lägga ser ner och  vila tills tessan kommer, sen får vi se vad dagen bjuder på, robin jobbar till 7 och jag har verkligen ingenting att göra. men men får väl ta och ta en tupplur eller något liknade, nu skulle egentligen texten sitta längst upp men det blev bara fel så den vart längst ner, tråkigt väder är det också, idag är de verkligen inte min dag känner jag, vill bara sova och vakna upp imorgon då vi får lov äntligen. och i helgen blir de falun med robin och kim och kolla på folkrace, ska bli ganska kul endå, nej men nu ska jag vila.

Likes

Comments

att sätta ett barn till världen? ja många kan ju tycka att det är lite dumt om man är 16 år och ska bli mamma. men de är olika från vilken person man är, ska man bli mamma så har man ett sånt stort ansvar att det finns knappt och tänka på sig själv i min ålder. nu i min situation va det inte ens meningen att jag skulle bli med barn, det va inte planerat, men endå när jag fick reda på det så kändes det helt otroligt, det kändes som en dröm. jag har alltid velat haft barn men inte vart säker eller vetat hur det skulle gå för mig, och när vi pratade om att ta bort det så kändes det helt fel, och jag hade inte gjort något annat val en att behålla det. men jag tror endå man blir mognare med tiden som går, när man väl får barnet så inser man nog att nu är det dax att börja växa upp och ta sitt ansvar som mamma. just nu är jag i vecka 17, 18 på onsdag sen blir det ultraljud om en vecka och kolla könet och om allt står bra till där inne. när man ser barnet ser de nästan ut som en liten utomjording. 

barnet i vecka 17.

Likes

Comments

Hej, jag heter Emilia fogdemark och är 16 år gammal. jag har valt att börja blogga för det är många som har frågor och sånt om mitt kommande barn så jag bestämde mig för att börja blogga så får man lite information här. lite om mig kan jag även ta upp och skriva,

jag bor i sandviken och går fortfarande skolan, försöker plugga upp mina betyg då jag skolkat en hel del tidigare.

jag älskar att vara hemma med min pojkvän och kolla på film och äta gott.

jag bor nu med min pappa och han tjej, men flyttar snart till eget.

den här bloggen kommer handla om lite allt möjligt, mest mig och min pojkvän och mitt kommande barn då, sen lite allmänt, hoppas ni kommer gilla den :)

Likes

Comments