Den næste koncert kategori bliver som sagt omkring den bedste udenlandske opvarmer. Hvis du ikke allerede har læst mit første indlæg i denne lille serie Bedste koncerter, vil det være en god ide lige og hen og læse det først og så komme tilbage til dette igen.

I hvert fald vil dette indlæg komme til at handle omkring den bedste udenlandske opvarmer, som jeg har oplevet til en koncert. Jeg synes nemlig der er en lille tildens til, at man på en måde glemmer at vær sætte de skønne opvarmer der går på inden selve koncerten starter. Det er nemlig for det meste nogen nye artister inden for musikverden, der har fået en gylden mulighed for at præsentere deres musik for et stort publikum.

Men som bedste udenlandske opvarmer har jeg valgt den irske Ryan Mcmullan. Han var heldig, at skulle være opvarmer for selveste Ed Sheeran på hans Divide Tour. Jeg havde personligt ikke før hørt om Ryan, men synes på en måde jeg havde hørt nogen af sangene før. Det kan selvfølgelig være fordi, han måske har lavede nogen cover's på nogen sange. I hvert fald er jeg blev jeg hurtigt hel vild med hans musik og stemme. Der er bare noget helt specilet ved hans sange og den stemme han har.

Så hvis i ikke har hørt ham før, skylder i da jer lige og gå ind og høre noget af hans musik. En af mine personlige favorit sange med ham er nok Ghosts. Den har bare en igen noget særligt over sig.

Hvem er den bedste udenlandske opvarmer i har hørt og har i en favorit sang med personen?

//Camilla

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Ja den er skam god nok. Jeg er simpelthen med i en musikvideo med de skønne drenge fra Page Four.
Tilbage i September 2016, drog jeg til københavn med en veninde, i håb om at vi måtte komme med i musikvideoen. Drengene havde nemlig en måned inden, lavet en begivenhed på facebook, hvor de søgte 150 fans til at være med i en musikvideo til deres sang "Hun Har". Sangen handler kort sagt om endelig, at have fundet den rette pige, som har alt det man mangler.

Da både min veninde og jeg bor i Nordjylland, og selve videoen skulle optages i København ved drengenes studie, tog vi hele weekenden der over, da videoen først skulle optages om søndagen.

Da både min veninde og jeg bor i Nordjylland, og selve videoen skulle optages i København ved drengenes studie, tog vi hele weekenden der over, da videoen først skulle optages om søndagen.

Vi boede på et vandrehjem 30 min fra drengenes studie. Så natten mellem lørdag og søndag kl 2:30 begyndte vi at gå hen mod drengenes studie. Vi ville nemlig gerne være der i god til og være sikker på at komme med i den, nu da vi var kommet helt fra Nordjylland af. Da vi kom frem blev vi heldigvis kun nummer 32 og 33 i køen, så vi var dermed sikker på at komme med i videoen.

Selve studiet ligger i det nordvestlige København, hvor man tit har hørt om alt muligt blandt andet skyderi. Derfor var man da lidt nervøs i starten for, at skulle sidde der midt om natten. Heldigvis skete der ingenting den nat.

Kl 9 om søndagen kom Andy (deres manager) ud og delte armbånd ud til alle der stod i køen. Armbåndene delte køen op i små grupper og fortalte hvornår man skulle være klar til at komme ind. Vi fik begge et orange farvet, hvilket betød at vi skulle vente en lille time på at komme ind.

Efter en time blev vi lukket ind og der havde drengene sørget for en masse slik, chips og sodavand imens man ventede på det blev ens tur. Det var vildt hyggeligt at snakke lidt med andre fans og lærer dem lidt at kende. Efter at have siddet og ventet i 5 minutter, kom Stefan ud og fortalte os lidt om, hvad vi skulle og at man bare skulle slappe af.

Så blev det endelig vores tur til at optage. Vi skulle optages sammen med to andre piger, da vi havde fået det første omkvæd i sangen. Drengene startede ud med at give os alle en krammer og så begyndte det hele ellers. Vi skulle optage over to omgange. Først alene bare også fire og derefter med drengene bagved os. Det var en smule grænseoverskridende ,at skulle synge foran sine idoler, men hvis man bare kiggede i kameraet gik det lige. Til sidst snakkede vi lidt med drengene og fik igen en krammer inden vi gik.

Efter en utrolig lang vente tid er musikvideoen endelig kommet ud! Den er blevet vildt god og er så glad for jeg valgte at gøre det. Det har klart været en af de bedste oplevelser uden tvivl!

I kan se det skønne resultat ved, at klikke på linket nedenunder!

Hun Har Musikvideoen!


Hvad synes i om musikvideoen?

//Camilla

Likes

Comments

Jeg har virkelig længe set frem til, at skulle have en tatovering. Der er mange delte meninger og fordomme omkring det med at få lavet en. Jeg synes personligt, at det er en fed måde og udsmykke sin krop på og udtrykke hvem man er som person. Selvfølgelig synes jeg det skal være noget man har overvejret længe, så man ikke ender med at fortryde lige efter.

Lige siden jeg opdagede det med tatoveringer, har jeg altid gerne selv ville have en. Så året op til jeg blev 18, begyndte jeg ligeså stille at kigge på en masse forskellige motiver, som kunne være noget for mig. Jeg blev hurtigt ret sikker på, at den første skulle have noget med min passion og kærlighed til musik og gøre. Derfor valgte jeg de tre enkel noder, som viser musikken på en enkel og fin måde.

Så to dage efter jeg blev 18, fik jeg denne fine en lavet. Heldigvis gjorde det ikke så ondt, som jeg havde troede, at få den lavet på det venstre håndled. For mig var det bare, som en kuglepen, der blev kørt rundt det samme sted. (Hvis det er noget man kan forstille sig). Nu det allerede lidt over et år siden jeg fik den lavet og er stadig helt vild med den! 

I fremtiden kunne jeg godt tænke mig, at få lavet et par stykker mere. Blandt andet har jeg en i tankerne lige nu, der skal symbolisere det med, at jeg elsker at komme ud og opleve noget.

Har i nogen tatoveringer og hvad synes i om dem?

//Camilla

Likes

Comments

Igennem mange år har jeg altid fået af vide, at jeg ikke var ret høj af min alder. At være 158 cm og samtidig være fyldt 19, hænger ikke ligefrem sammen i manges hoveder. Selvom jeg et par gange har fået af vide, at jeg ligner en på 15, hvilket ikke lige er det fedeste, er der nu stadig fordele ved ikke at være så høj igen. Jeg har fundet frem til 10 ting, som er fedt ved at være lav.

1. Når andre går, løber vi! Vores små ben skal næsten i løb, for at kunne følge med alle andre. Derfor bliver vores ben også mere trænede end de fleste.

2. Masser af benplads! Når der rejses med fly eller i bil, er der aldrig noget problem med benpladsen, nærmest tvært i mod. Der er rigeligt med plads til at kunne strække benene på de lange ture.

3. Flere shopping muligheder! Mens mange høje kun kan kigge efter tøj i voksenafdelingen, kan vi også engang i mellem tage et smut i børneafdelingen og spare lidt.

4. Sengen passer perfekt! Der er aldrig problemer med, at sengen eller sofaen er for lille, når man er på ferie.

5. Bukser kan lægges op! Når der bliver shoppet bukser, er det altid umuligt at finde et par bukser der passer i længden. Heldigvis kan man som lav altid for lagt bukserne op, mens de høje ikke kan få gjordt de korte bukser længere.

6. Lever længere! Mange undersøgelser viser tilmed, at lave folk lever noget længere med færre sundhedsproblemer.

7. Gå i det samme tøj! Meget tøj fra da man var barn/ung passer stadig, fordi man ikke er vokset siden. På den måde kan ens yndlingstrøje altid passe og blive i garderoben.

8. Vinder altid limbo! Når der skal danses limbo, er det pludselig en stor fordel, at være så tæt på jorden med sine korte ben. Du kan komme noget længere ned end de fleste lange mennesker og vinder derfor altid i limbo.

9. Høje sko! En af de absolute bedste ting ved ikke at være for høj, er at man kan gå i høje sko uden at ligne en kæmpe. Når man for de høj sko på, bliver man bare lige så høj, som alle andre er i normale sko og for tilmed pæne ben.

10. Ikke tænke på mandens højde! Der er kort sagt frit valg på alle hylder, når den eneste ene skal findes. For mange skal manden jo være den højeste og her er det absolut ingen problem. For ingen mænd er mindre end en selv.

Er i glade for jeres højde, og hvad synes i er den bedste fordele ved den?

//Camilla

Likes

Comments

Når man læser mit første indlæg her på bloggen Heii blogger verden vil man kunne læse, at jeg tager til en del koncerter i min fritid. Derfor vil jeg lave den her lille serie på bloggen, hvor jeg kort skriver om de bedste koncerter jeg har været til i forskellige kategorier:

*Udenlandske sanger*

*Udenlandske opvarmer*

*Danske sanger*

*Danske Band*

*Danske opvarmer*

Det første indlæg er som skrevet 'Bedste koncert med udenlandske sanger'.
Her har jeg valgt den skønne britiske sanger Ed Sheeran, da jeg var så heldig at opleve ham på hans Divide tour, hvor han blandt andet besøgte Boxen i Herning.

Ed Sheeran er kendt for blandt andet at være den mest afspillede artist på Spotify, og er samtidig en af verdens største popstjerner. Sangen "Thinking out loud" er tilmed blevet streamet over en halv milliard gange, som den første i verden. Samtidig har hans album Divide slået en streamingrekord med hele 57 millioner afspilninger bare på den første dag.

Tilbage til selve koncerten var Ed Sheeran også helt fantastisk med sin looper (gentager hvad man spiller, og bruges ofte til baggrunds musik) og akustiske guitar. Han formodede virkelig at få publikum med og skille sig ud med den vidunderlig storskærm han havde med på sin tour, hvor der kom en masse forskellige billeder op, der passede til de sange han spillede. (Kan ses på billedet under)

Sætliste:

Castle On The Hill

Eraser

The A Team

Don’t / New Man

Dive

Bloodstream

Happier

Galway Girl

How Would You Feel (Paean)

What Do I Know?

Human (Rag’n’Bone Man cover) / I See Fire

Perfect

Nancy Mulligan

Thinking Out Loud

Sing

Ekstranumre:

Shape of You

You Need Me, I Don’t Need You


Lidt mere bonus info om Ed Sheeran er, at han blandt andet har skrevet sange for One Direction. Her i blandt sange som "Moments" og "Little Things".

Hvad er jeres bedste koncert med en udenlandsk stjerne?

//Camilla


Likes

Comments

Den 24. Juli rundede jeg de 19 år. Det helt vildt så hurtigt tiden den er gået.
Kan slet ikke forstå, at jeg allerede er blevet så 'gammel' og fylder 20 næste år!

Mine fødselsdagsønsker har også ændret sig en del de sidste par år.
Fra at være noget lækkert tøj, smykker og makeup, er det gået hen og blev til flytte-hjemmefra-sager.
Det en nem måde at få samlet lidt sammen til, når man en dag skal bo alene.

1. Slipper selv for at skal ud og købe det meste.
2. Spare penge fra egen lomme.
3. Kan spare mere sammen til en lejlighed i fremtiden.

Nu det også snart et år siden jeg fik mit elskede kørekort.
Jeg havde ingen forstand på biler og alt det inden jeg begyndte med teori og køretimer.
Nu kan jeg sørme køre bil og elsker det med, at kunne komme fra a til b uden hele tiden skulle være afhængig af bus og tog, når man som mig bor lidt ude i ingenting.

Derudover føltes det som i går, at jeg startede på gymnasiet og nu der sørme kun et enkelt år tilbage.
Det bliver helt underligt at skulle tage en beslutning om hvad jeg vil være og snart stå på helt egen ben ude i den store verden, hvor der jo er nok af muligheder.
Jeg ved allerede nu, at jeg efter gymnasiet skal have et sabbatår, hvor jeg vil få prøvet en masse ting af og få oplevet lidt ude i den store verden, da jeg ikke lige pt. har nogen ide om hvad jeg vil være.

Er der nogen af jer der har det på samme måde med, at tiden bare flyver afsted?

//Camilla

Likes

Comments


Okay, nu har jeg længe gået og overvejret at skulle begynde at blogge, og nu sker det endelig!
Jeg følger selv en masse forskellige bloggere både i skreven form og video.

I håb om at kunne fange jeres interesse, så i vil få lysten til at følge med på bloggen, vil jeg kort lige fortælle lidt om hvem jeg er. Mit navn er som sagt Camilla og jeg er 18 år gammel (snart 19). Til daglig går jeg på HTX, hvor jeg her efter sommerferien skal til i gang med mit aller sidste år. I min fritid tager jeg til en del koncerter og sidder ellers bare på værelset og udfolder en af mine mange kreative sider med at tegne lidt.

Jeg har tænkt mig at denne blog kommer til at handle om mine oplevelser inde for både musikkens verden, mine kreative sider og det med snart at skulle stå på egen ben i denne store verden.


Jeg håber rigtig meget i har lyst til at følge med og giv endelig lidt feedback!

//Camilla

Likes

Comments