Varför är det så svårt att prata med någon om hur dåligt man mår. Jag är inte rädd för att folk ska tro att jag är svag när jag berättar hur jag känner. Jag har ingen att berätta för inga vänner förstår mig, och ibland tror de mig inte när jag berättar saker. Min familj ser på mig som en tonårs drama tjej som alltid skapar problem, och som alltid är sur. Jag är inte sur jag är trasig och jag vet inte vem som kan laga mig. Att låtsas som att jag mår bra har aldrig funkat för mig men eftersom jag har låtsas så länge att jag mår bra har jag börjat tro på det själv. Mitt hjärta och min själ är trasiga och jag tror inte att det finns något sätt att laga de. Jag tycker inte synd om mig själv för jag vet att folk har varit med om värre saker i sina liv men jag kan inte skaka av mig känslan av att värre sker snart kommer att hända.

Jag älskar min familj och mina vänner men ibland förstår dem mig inte alls. Jag försöker rymma från just nu. Jag har lust att bara sätta mig på min moppe och bara åka iväg någonstans där de aldrig hittar mig igen. Min familj förlorade någon för några år sen och jag såg vad det gjorde med alla. Jag vill inte utsätt de för sånt igen men jag kan inte fortsätta att låtsas. Desto mer jag låtsas desto trasigare blir jag.

Att läsa hur jag känner måste bli deprimerande. När jag skriver såna här saker hoppas jag att de människor som känner likadant fixar sig. Jag vet att jag ska försöka och jag vill att alla som mår precis lika dåligt eller värre gör det också. Att ge upp är inget alternativ jag tänker jämt på hur bra det skulle kännas att bli av med mina känslor men då måste jag göra något som kan göra de jag älskar förkrossade. Vi måste acceptera att det är så här vi känner för det är det ända sättet att verkligen kunna må bättre. Jag kan inte så mycket om att må bra för det var flera år sen jag verkligen gjorde det. Det jag vet är att jag kan inte ge upp för det är då jag har slutat tro på att folk älskar mig. Jag ska inte vara trasig längre. "I don't want to feel broken anymore I want to be happy".

Om man har folk som hjälper varandra och känner folk som känner likadant som en själv kan man hjälpa varandra. Vi kan alla hjälpas åt att få varandra att må bra igen för jag är trött på att må dåligt och jag vill inte se fler folk lida.

​"​It dosen't matter who hurt you or broke you down, what matters is WHO made you smile again".

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag har varit rädd i hela mitt liv. Rädd för att hamna utanför, rädd för att bli lämnad...rädd för att jag inte duger, rädd för dig. Jag har gått ut grundskolan med en rädsla större än någon annan jag haft innan, rädslan för att samma sak ska hända igen eller att alla ska få reda på det. Jag klarar inte av att vara rädd längre jag vill inte vara rädd längre jag ska få den att försvinna. Min rädsla började byggas på när en viss person kom in i mitt liv, den personen skadade mig fick mina vänner att vara taskiga mot mig. Den personen är ute i mitt liv men rädslan den har byggt upp inom mig finns kvar, och den kommer inte att försvinna förs jag blir av med rädslan för att du kommer komma tillbaka och skada mig mer än du redan gjort. Du är en hemsk person som njuter av att få andra att må dåligt och du har mobbat mig så länge jag kan minnas. Du har fått mig att skämmas för den jag egentligen är men jag har äntligen kommit till ett ställe i mitt liv där jag förstår att jag är den jag är och jag borde vara stolt över det. Du sa till mig att du och mina vänner ville att jag skulle dö. Jag lever och jag tänker inte bry mig om dig längre, en människa som inte bryr sig om någon annan en sig själv, en människa som får glädje av att såra andra.

När du läser det här ska du veta en sak jag har tröttnat på dig och dina åsikter de betyder ingenting för mig längre. Du ska aldrig mer skada någon som du skadat mig. Du har plågat mig i verkligheten och i mina drömmar och jag har rest mig upp varje gång och läkt. Nästa gång jag ser dig om jag någonsin ser dig igen kommer du aldrig att få mig att må dåligt för vem jag är. Jag har vänner och familj som älskar mig som jag är och du borde inte få mig att må dåligt över det. Jag hoppas att jag ser dig en gång till i livet så du ser att du inte längre påverkar mig som du gjorde. Rädslan du skapade inom mig är snart borta och det är du också för mig är du bara en hemsk person i mitt förflutna som fått mig att bli starkare och stå emot såna som dig i framtiden.

Jag hoppas att du aldrig mer kommer få någon att må så dåligt som du fick mig att må. Du har då bevisat att du aldrig har ändrats och att du aldrig kommer.

Likes

Comments