Header

Sitter i köket och dricker te, äter lite polly och kollar tuben!

Oscar står i duschen och efter det ska vi nog ta och äta lite lunch!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej!
Sitter i skolan och arbetar lite med UF. Har en ganska så kort dag idag och slutar klockan två, ska därefter hem och börja firandet för Kajsa som idag fyller 50! Kommer nog att bli jätte trevligt, god mat, umgänge och god dricka!

Har varit lite frånvarande ett tag nu då mitt mående tyvärr inte har varit på topp alls faktiskt! Haft så otroligt mycket tankar och känslor som jag bara vill kasta av mig, sömnen har inte ens funnits och matlusten är borta. Känns inte alls bra faktiskt men livet rullar på! Får försöka rycka upp mig och komma på bättre tankar.

Likes

Comments

Hej.

Anton kom ner här runt nio i morse med färska frallor och choklad mjölk, vi fixade kaffe och hade en riktigt mys morgon med en lång frukost och tjöt.

Blev inte så mycket bloggande i helgen, i lördags åkte jag till Stenungsund och festade, och igår spenderade jag hela dagen i sängen, mådde inte så bra om man säger så... Haha, men jag hade jävligt kul på lördagen så det är okej!

Ska här under eftermiddagen hämta min bror på fritids för att sedan passa han hela kvällen, hoppas bara att det inte börjar regna då det är en bit att gå hem </3


Likes

Comments