Vunnit tävling

Nu var det verkligen längesen jag bloggade! Jag har hunnit vara i Sverige i 5 veckor (+en sväng i Berlin) och åkt tillbaka till Japan! Så har varit i Japan 1 vecka nu och skolan har börjat. Jag har dock fått Njurbäckeninflammation igen!! Det var väl kanske 1 1/2 år sedan jag hade det senast? Men då hade jag ju det typ 4-5 gånger inom 1 år.. Så har i alla fall inte haft det på ett bra tag...

Anledningen till att jag ville blogga var för att jag har vunnit en fototävling här i Japan!! Eller vunnit och vunnit det är flera elevers bilder (denna gång 20) som blir utvalda av en jury. Så jag va ju inte bäst men bland dem 20 bästa av 2000 bidrag i alla fall!! Tävlingen heter Milbon Photo Revolution 2016.
Det finns typ 3 kategorier som frisörer kan vara med i och sen en för elever. Fast antar att man kan säga att man vunnit ändå? För i alla kategorier så är det ju flera som blivit utvalda och vunnit.. Ingen har blivit utnämnd som bäst liksom? Hehe..
Jag är i alla fall väldigt väldigt glad och tänkte att jag verkligen vill ha det skrivet på bloggen :)

Jag har färgat, stylat håret och sminkat! Och kommit på idén själv också såklart.
Min modell heter Yuwa och är världens gulligaste!

Förresten så signerade alla i juryn min bild!! Och varje person i juryn signerar alltså bilderna som dem tycker är bra, och att alla signerade min är ju galet! Jag är stolt.
Det är 21 välkända frisörer i Japan som är med i juryn också :)

Gillar

Kommentarer