Uppsättning

Jag är i en period då jag inte alls känner för att skriva eller dela med mig. Jag bara går i skolan och tänker på skolan, eller så tänker jag på att det snart är jul och att mina systrar och Pontus kommer hit!!

Sen är jag i en lite nedstämd period också, mest för att det känns lite tråkigt att inte åka hem i jul och träffa familjen. Just nu saknar jag mest mormor, morfar, farmor och farfar för det är dem jag har minst kontakt med. (Julen kommer bli bra i alla fall, men jag kan ju inte träffa familjen på ett tag)

Igår hade vi i alla fall uppsättnings-lektion, vi fick göra vad vi ville bara det innehöll en chignon eller svinrygg. Jag älskar att göra uppsättningar men just dem stilarna är inte riktigt min grej, lite tråkiga tycker jag.

Min uppsättning blev inte tråkig i alla fall, men lite konstig. Konstigt kan ju dock vara bra :)

Sen så har jag klippt av mitt hår! Den här bilden är dock innan jag klippte, för jag satte upp håret så det ser typ ut som det gör nu! Jag klippte det själv som vanligt haha... Får se om jag trivs i det. Mitt hår är ju fortfarande så slitet efter att jag var hos skit-frisören.. Skulle gärna vilja ha långt hår, men jag gillar "kort" hår också.

Gillar

Kommentarer

millaaleksandra
millaaleksandra,