Update: jullov

Nu har jag jullov! Det känns väldigt skönt förutom att jag känner mig lite rastlös redan.. Även om jag är jätte trött. Ska (försöka) vila lite nu innan mina systrar och Pontus kommer hit om bara 4 dagar!! Det ska bli sååå himla kul.

Jag har varit så himla dålig på att uppdatera bloggen den senaste tiden och jag vill vara duktig på att uppdatera för min skull också. Det är ju så kul att kunna läsa vad man har gjort och hur man har haft det :) Igår var i alla fall sista dagen i skolan och vi fick äntligen reda på resultatet på sminktävlingen, det förtjänade dock ett eget inlägg. På sminklektionen igår fick vi lära oss hur man sminkar så att man ser gammal ut, det var så kul! Dock så ger inte mobilbilder sminkningen rättvisa..

Inte nog med att vi alltid ska städa klassrummen ordentligt innan vi får lov.. Igår skulle vi börja klockan 7!! För att volontär städa i Shinjuku.. Men med tanke på att japaner oftast aldrig kastar skräp utomhus och är väldigt renliga av sig så fanns det inte så mycket alls att plocka upp.. Men vi fick väl en liten morgonpromenad i alla fall :)

För ett tag sedan klippte jag mitt hår kortare, men idag klippte jag av någon cm till! Konstigt att mitt hår känns längre nu än innan på ett konstigt sett :)

Gillar

Kommentarer

linnvikman
linnvikman,
Sjukt snygg frisyr och färg! *-*
nouw.com/linnvikman
millaaleksandra
millaaleksandra,
Tack så mycket! 😊
nouw.com/millaaleksandra