Tre veckor kvar

Jag har haft ganska fullt upp hela veckan, sen att jag har varit sjuk på det har inte gjort saken bättre. Därför blev det inget inlägg igår, jag älskar att blogga och jag gör det för min egen skull. Men ibland så känns det onödigt också för att ingen direkt bryr sig, så jag försöker ta bloggen lite mindre seriöst. Jag lägger ändå mycket tid på det varje dag, även om inläggen inte alltid är 100, så tänker jag alltid på vad jag kan förbättra och vad som kan vara roligt att visa osv.

Idag har vi i alla fall haft presentation i skolan, förra veckan intervjuade vi nämligen japanska högskoleelever. Vi var uppdelade i grupper och fick välja ämne och frågor själva, min grupp hade framtiden som tema och vi ställde bland annat frågor som vad dem "önskar" sig för uppfinning och om dem tror att det kommer att vara krig i framtiden. Så idag redovisade vi och det gick helt okej, jag har en hemsk scenskräck så ja.. Jag jobbar på det varje gång, här i Japan har jag nog "redovisat" mer än vad jag har gjort i Sverige om man bortser från när jag var liten och vågade lite mer. Om ni vill så kan jag skriva frågorna och svaren vi fick när vi gjorde intervjuerna, men då får ni kommentera att ni vill veta :) På tisdag kommer vi att få se presentationen vi gjorde då dem filmade oss under tiden, det ser jag absolut inte framemot.


Två bilder från Harajuku idag när vi var på jakt efter julklappar.Ps. Det är tre veckor kvar tills vi åker till Sverige och hälsar på!

Gillar

Kommentarer

Elin_li
,
skulle gärna vilja höra mer om hur det är, och vad du gör, i skolan. :) förresten, har du testat läsa shingeki no kyojin ännu?
Elin_li
,
alltså snk på japanska, läste att du köpte den. (:
millaaleksandra
millaaleksandra,
Tack så mycket för tipsen, har undrat om någon vill veta mer ^^ Jag har bara provat att läsa lite, och det är ganska lätt att förstå även om jag inte förstår allt :)
nouw.com/millaaleksandra