Stress / Nippon Budokan

Är väl dags att uppdatera lite här.. Jag kommer som sagt att ha fullt upp nu i skolan, men inte nog med det så krånglar CSN.. Det är inte säkert att jag får pengar från CSN till min nästa skolavgift som ska betalas i mars = hur fan ska jag kunna betala den? CSN tycker i alla fall att min utbildning är på gymnasienivå eller en påbyggnadsutbildning osv, osv... Men jag håller på och fixar papper från skolan nu så får vi väl se..

Så bloggen är det sista jag tänker på just nu, det är liksom stressigt i skolan och sen ska CSN kanske tvinga mig till Sverige.. Jag vill ju så gärna gå klart utbildningen, jag trivs så himla bra på min skola.. Försöker i alla fall att inte tänka på det för mycket för då skulle jag gå under eller åtminstone ligga och grina dygnet runt. Vilket jag absolut inte har tid med nu, har inte riktigt tid till att skriva det här heller vilket kanske märks.

I fredags och lördags såg vi DIR EN GREY på Nippon Budokan! Det var hur bra som helst och vi hade jätte bra ståplatser!! Såg helt sjukt bra faktiskt. Det är verkligen något speciellt med att se dem på Budokan.

Gillar

Kommentarer

ellahellgren
ellahellgren,
Hej, jag ville bara tala om att jag har en ''veckans blogg'' på min blogg nu, och om du är intresserad av att vara med och tävla om en shoutout så är det bara att kika in, kram!
nouw.com/ellahellgren