Snapchat

Jag kommer nog inte kunna vara så aktiv på bloggen längre. Jag har så mycket att göra hela tiden! I söndags var jag helt ledig och kunde vila för första gången på typ 2-3 veckor. (Har dock blivit sjuk nu, blir ju alltid så om det varit stressigt) När jag pluggade japanska så gick vi bara i skolan 4 timmar om dagen mån-fre och då var det mycket lättare att ta sig tid till att blogga..

Jag kommer att blogga ibland, när jag känner att det är något intressant eller bara vill skriva om något för att komma ihåg det själv. Just nu försöker jag vara aktiv på snapchat varje dag så ni kan ju lägga till mig där: millaaleksandra. Sen har jag ju instagram (: millaaleksandra) också men är inte lika aktiv där.

Hade photoshoot i lördags och färgade min modells hår innan.

Mitt bidrag till en tävling, och sen 2 kompisars bidrag! Temat är årstider. Jag har målat ögonen på dockan själv! Och sminkat och fixat håret såklart. Meningen är att "hon" ska ha solbrillor men är inte säker på att man får ha det så tog bort glaset. Jag är inte så nöjd men har inte alls haft tid, vi hade bara typ 3-4 lektioner på oss att färga och allt.

Glöm inte snapchat: millaaleksandra

Gillar

Kommentarer

AyumuSWE
AyumuSWE,
Omg Vad coolt 😊 Gillar verkligen den blåa färgen 😊
nouw.com/ayumuswe
millaaleksandra
millaaleksandra,
Tack så mycket 😊
nouw.com/millaaleksandra