Skola

Jag har så mycket i skolan hela tiden så det är bara skola som gäller. Slutar jag inte sent så pluggar jag extra och ja.. Rullar permanent och övar helt enkelt. Vill ni att jag ska skriva mer om vad jag gör i skolan? Annars så blir det bara några inlägg i veckan för skolan tar mycket tid, speciellt veckorna när jag går i skolan på lördagar också.

Jag har fortfarande fler inlägg att fixa ihop från mars när vi var i Osaka och Kyoto! Men tiden går så fort och jag hinner inte riktigt med. Jag prioriterar ju skolan och sen att få lite tid till att vila lite ibland också, vill uppdatera min blogg varje dag egentligen och jag tänker eller typ "skriver" inlägg i huvudet varje dag.. Men sen är jag så trött på kvällen att jag hinner somna, haha...

Vi fick paket från Gustavs föräldrar i veckan! Det uppskattas sååå mycket :)

Jag kämpar på med permanenten, dem är såå mycket hårdare här då färgerna på rullarna ska gå i en fin linje och ja.. Permanent är inte min grej, det har det aldrig varit men jag ska se till att bli bäst på det ändå. I Sverige är det jag har rullat väldigt bra! I Japan så är det inte mycket mer än godkänt..

Gillar

Kommentarer