Skola

Det var väldigt kul att "redovisa" idag. Vet inte riktigt vad jag ska kalla det. Det var i alla fall japaner som kom och kollade på våra planscher, och så skulle vi prata om våra ämnen. Så man behövde max prata inför 2 personer samtidigt vilket passar mig, för då är jag inte alls nervös. Det gick bra att prata japanska också, jag känner mig ganska självsäker när det gäller att prata japanska faktiskt. Så det känns väldigt synd att behöva lämna Japan, jag tycker om att prata japanska och nu börjar jag känna att jag "kan" språket även om det är en bra bit kvar tills jag kan det flytande. Jag vill ju verkligen jobba här men ja, nu är det som det är. Just nu pratar jag i alla fall mycket hellre japanska än engelska.

Min plansch om Hår/Frisör. Jämförde olika länder genom att intervjua alla i klassen. Så de som går i vår klass kommer från Taiwan, Argentina, Egypten, Italien, Frankrike, Kanada och sen Sverige då.

Mina stödord, eller snarare meningar. Men jag använde knappt lappen, det är dock skönt att ha i vilket fall. (vet ej om japanskan är 100% korrekt, för er som förstår)

Och lite bilder på klassens planscher. Ni får se lite av vårt klassrum också :)

Jag kommer sakna skolan så mycket också... Men har några veckor kvar i alla fall!!

Gillar

Kommentarer

tuuli
tuuli,
Härligt att redovisningen gick bra!! - Vill förresten passa på att tipsa om min veckansblogg tävling, är du intresserad av att delta finns länk till tävlingen under min header.
nouw.com/tuuli
anneli.tos,
Vad coolt att du kan prata så mycket japanska! :)
ninnidot.blogg.se
millaaleksandra
millaaleksandra,
Jaa, det är det faktiskt :) Men man glömmer lätt bort att man har lärt sig mycket!
nouw.com/millaaleksandra