Silver-week + Prov

Vi var lediga från fredag till onsdag (シルバーウイーク), men eftersom att vi båda skulle ha prov igår och idag så pluggade vi i princip bara. Vi möblerade även om lite och så åkte vi till Ikea! Och idag kom alla saker som vi köpte så lägger nog upp några bilder imorgon på resultatet.

Jag hade prov i frisör-teori och jag klarade provet!! Jag är så himla glad, för jag är sämst på att läsa kanji = att jag inte kunde läsa alla frågor så bra och inte svarsalternativen så bra heller haha.. Men jag klarade det! Permanent provet klarade jag också såklart, men jag hade velat ha högre poäng. Men permanent är min svagaste sida, så är det bara.

Det var ovanligt gott med köttbullar!!

Vi handlade liiite! Och vi fick köa i en timme till kassan för hemleverans!! För det var ju röda dagar och typ alla ville tydligen till Ikea.

När dagarna bara har sett ut såhär, så finns det inte så mycket att blogga om.

En selfie! Jag har knappt tagit några bilder när jag har haft mitt lila hår.. Och snart ska jag förmodligen byta hårfärg igen. Även om jag älskar mitt lila hår väldigt mycket! Lila är ju liksom min färg, så lila hår kommer jag definitivt ha i framtiden i alla fall.

Gillar

Kommentarer