Övervinna rädslor

"Fobier"/rädslor som jag har fått övervinna här i Japan, eller som jag åtminstone kan kontrollera bättre.

Gå till doktorn. Jag har ju varit hos doktorn, jag vet inte hur många gånger här i Japan. Så nu behöver jag inte få panikångest varje gång. (Har till och med fått det förut utav att bara följa med min pojkvän till sjukhus som stöd haha)

Höga höjder. Tvingar man sig själv att gå på en skola då man har lektioner på 36-49 våningen så ja.. Då slutar man ha panikångest till slut.

Svälja "stora" tabletter. Jag har aldrig i hela mitt liv vågat svälja "stora" tabletter. Förutom typ små allergitabletter. Men här har jag ju blivit rejält sjuk och fått äta runt 9-20 stora tabletter om dagen, så då har man ju tyvärr inget val. Dock när jag precis tycker att det är okej att svälja tabletterna så tar dem slut och jag blir frisk. Så varje gång jag får nya tabletter så har jag panikångest i några dagar när jag tar dem, Men jag sväljer dem i alla fall! Vilket är ett stort steg.

Blodprov (i armvecket). Jag har alltid sagt att jag hellre dör än att ta blodprov.. Men i fredags var jag hos doktorn (igen) och var "tvungen", så sagt och gjort.. (Hade nog dock aldrig gjort det om jag inte mått dåligt så länge). Nu vet jag att det inte är så farligt, men jag vill ju allra helst inte ta det igen.

Var hos doktorn i fredags och röntgade lungorna och tog blodprov och så.. Jag har lite lunginflammation. Så även om jag vill komma igång med bloggen, så kommer det nog dröja ett litet tag till.

Har som läxa att rita ett ansikte i profil.. Så himla svårt och det är första gången som jag har gjort det. Det jobbiga är att vi ska rita det så verkligt som möjligt och det är omöjligt.. Och desto mer jag kollar på teckningen desto fulare blir den..

Gillar

Kommentarer

ElinPoolsap
ElinPoolsap,
Snygg! Kika gärna in min blogg och följ så följer jag tillbaka <3
Kram
nouw.com/elinpoolsap