MEW

Nu var det ett tag sedan jag bloggade.. Jag har haft så himla mycket att göra, speciellt förra veckan. Då vi hade Mode Event Week på lördagen och dagarna innan kom jag inte hem förrän vid 21 varje kväll, och då började vi vid 9 som vanligt också.
Vi hade teoriprov och schamponerings prov på måndagen också. Jag fick 80/100 på teoriprovet!!! (Frisör teori), jag är så stolt över mig själv. För det är ju såklart 1000 gånger svårare när man inte kan läsa kanji så bra. Sen fick jag högsta betyg på schamponerings provet också :)

Den här veckan kommer jag också att ha mycket att göra, men nästa vecka börjar det lugna ner sig, jag får ju lov nästa vecka också..

När det gäller MEW så har vi jobbat med det i några månader. Man skulle först välja ett märke och utefter det välja ett tema. Vi valde Undercover och vårt tema blev fågel, då vi tyckte att Undercovers 2015SS collection påminde om fåglar och det var färgglatt som typ papegojor så ja.. Så har man alltså fixat hår och smink och sen till sist "utställnings bordet". Det har varit jobbigt men också kul, på fredag får vi veta vilken grupp som har vunnit!

Här ser ni hur frisör teori ser ut på japanska.

Gillar

Kommentarer