Jag vann!

Vi hade ju en "smink-reklams"tävling och jag vann!! Jag är (såklart) glad, men jag har också ganska svårt för att vara glad och känna mig nöjd. Även om man inte kan vara bättre än "bäst", men liksom jag är ju inte bäst i världen än haha.. Försöker ändå lära mig att vara nöjd med det jag presterar nu, men jag vill ju helst vara bäst i världen nu. Sen är det inte säkert att jag blir det såklart (även om jag bestämt mig för det), men man måste våga säga sina drömmar högt för att det ska bli verklighet.

Diplom!

Det här var mitt bidrag.
Vi hade ju först photoshooten och sen skulle vi fixa ihop en "reklam" med den utvalda bilden (dock utskriven), med logga och sminkprodukten som man gjorde reklam för på ett A4 papper. Dem flesta (alla?) klistrade ihop allt på ett papper men jag valde att fixa det på datorn, för att få det att se så professionellt ut som möjligt. Jag var ju dock tvungen att skriva ut bakgrunden för sig och bilden fick jag utskriven från skolan, annars hade jag nog redigerat in bilden så hade det nog blivit lite snyggare :)

Min modell: Eleonore (cherryblossomstreet), hon är grym!

Och här ser ni sminket lite närmre. Det är så svårt att få läppar perfekta men tycker att jag lyckades bra! Jag kunde ju inte alls sminka för 7 månader sen, vilket kanske låter länge om man jämför med svenska makeup-utbildningar. Men jag har ju typ bara 6 timmars sminklektion i veckan (och sen lov ibland och då sminkar jag inget) så jag är ju fortfarande bara nybörjare.

Gillar

Kommentarer