Fullt upp

Jag kommer förmodligen ha fullt upp tills jag får lov i mars, så uppdateringen här kommer att vara lite sådär. Jag var ju sjuk i helgen och trodde väl att jag var frisk i måndags, men jag blev sjuk igen i torsdags och är inte helt 100 idag. Så nu borde jag varit tillräckligt sjuk för ett tag framåt i alla fall :)

I onsdags hade jag en makeup photoshoot i skolan! Och det höll ju på att skita sig totalt först om inte Emelie hade kommit och räddat mig!! Det är ju väldigt svårt att hitta modell här då jag inte har så många kontakter, men jag lyckades hitta en modell på instagram. Tror ni inte att hon bokar av typ en halvtimme innan hon skulle vara där?! Jag fick panik för att man måste ju ha en modell. Så efter mycket om och men så kunde Emelie komma i alla fall (är så himla tacksam!!), så allting löste sig men jag hade bara 60 minuter på mig att fixa både hår och smink.

(Kommer aldrig någonsin fråga den modellen igen. Och vet ni några i närheten av Tokyo som skulle vilja vara modell lite då och då, hör av er!!!)

Emelie var grym som modell! Ser fram emot att se fotografens bilder sen :)

Sen efter det fick jag skynda mig hem, trycka i mig mat och sen var det dags att gå på DIR EN GREY konsert. Och nej jag kommer aldrig få nog :) På fredag & lördag nästa vecka så ska dem spela på Nippon Budokan!!! (Behöver jag ens säga att jag ska gå?)

Nu innan lovet så har vi 2 makeup photoshoots till, permanent prov, teori prov (på en hel bok!) och sen MEW (mode event week).

På MEW så är vi uppdelade i grupp och gruppen har ett tema. Vi ska fixa hår/uppsättning + smink på en docka och fixa som ett utställningsbord med alla dockor. Jag har ju inte valt den lättaste frisyren och jag vet inte ens om jag klarar att göra det bra, men jag ska klara det. Jag får bara kämpa lite extra!

Gör delar till uppsättningen/håret. Har gjort ca. 20 flätor idag (med ståltråd)..

Gillar

Kommentarer