Fashion Show

Jag har haft fullt upp den här veckan! Vi har väldigt mycket att göra överlag nu, det är ju bara lite mer än en månad kvar av 1an bara!! Tiden har gått så sjukt fort.

I alla fall så har hela skolan (alltså MODE, HAL & IKO) ett event varje år som heter 未来創造展 och det är dem som går sista året som håller i det. Det är lite utställningar, tävlingar, hårshow & fashion show. Som första års elev så brukar man inte vara med och göra något, utan man bara går dit och kollar. Men jag och några andra i klassen blev utvalda till att fixa hår till fashion showen.

Så tisdagen när alla andra var lediga spenderade vi på plats för genrep. Sen på onsdagen så var det dags för den riktiga showen. Det var hur kul som helst! Det var professionella modeller vi fixade håret på, en som jag gjorde håret på har bland annat jobbat på fashion week i Paris! Hur coolt? Jag skulle gärna vilja jobba på fashion week och liknande så det var en väldigt bra erfarenhet.

I torsdags var vi lediga i alla fall, men det behövdes verkligen! Jag var helt slut efter att ha stått upp och sprungit runt under tisdagen och onsdagen.
Nu har jag dock lyckats bli sjuk och jag är inte förvånad. Har dock inte alls tid med det så hoppas att jag blir frisk fort.

Här ser ni kanske hur vi fixade håret? Fem utbakade flätor och sen vitt wax på dem.

Tyvärr så ser man inte kläderna så bra på dem här bilderna, men dem är riktiga bra gjorda!

Gillar

Kommentarer