Bokat flyg!

Vi har förresten bokat flyg till Sverige i sommar! Det var dyrt och ett tag trodde jag inte att vi skulle kunna åka hem i sommar, men det löste sig som tur är!! Vi är i Sverige från 22 juli till 28 augusti! Ska bli så skönt att slippa den japanska sommaren i 5 veckor i alla fall. Sen ser jag verkligen fram emot att träffa familjen såklart :)

Sen jag skrev senast så har jag fått paket från Sverige med bland annat Real Techniques sminkborstar som mamma köpt till mig! Så glad!! Och hittills så känns dem riktigt bra.
Sen har jag även gjort lite läxor, som bland annat är att rulla permanent.. Men nu håller vi på och lär oss design? Permanent rullning (Heter デザインワインディング på japanska iaf). Så det känns väl lite roligt igen, men krångligare än att rulla vanligt. Man måste tänka lite extra.. Fast har ju bara rullat ett helt huvud för andra gången nu så lär ju bli lättare sen.

Det ska ju typ vara lite mellanrum mellan rullarna.. Men inte så mycket mellanrum direkt.. Aja, helt okej för att vara andra gången! Man ska kunna rulla ett helt huvud på 20 minuter sen.

Gillar

Kommentarer